Här visar Ellinor från Bonde söker fru 2021 upp sin ring på Instagram
Här visar Ellinor från Bonde söker fru 2021 upp sin ring på Instagram - Foto: Instagram/ellinoreke/TV4

Bonde-Ellinors svar – på följarnas nyfikna fråga: "Är det en vigselring?"

Följarna kunde inte ungdå att Ellinor Eke-Göransson bär en ring på sitt ringfinger – och började misstänka att det skett ett bondefrieri på Filip Nilssons gård.


I mitten av december förra året avgjordes den känslosamma säsongen av "Bonde söker fru", och i det sista och avgörande avsnittet valde bonden Filip Nilsson, 27, att fortsätta dejta Lina.

Men när programledaren Linda Lindorff gjorde återbesök på gårdarna ett par månader efter inspelningens slut stod det klart att Bonde-Filip och Lina gått skilda vägar. 

Filip valde Lina i sitt sista och avslutandeval, men kärleken höll inte. Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde-Filip och Lina gick skilda vägar

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor Eke-Göransson.

I en intervju med Nyheter24 berättar Lina om hur hennes liv ser ut idag, och hur kontakten med Filip är.

Och vem vet – kanske berodde Filips mentala frånvaro på att hans tankar var på annat håll? Det sista avsnittet av Bonde söker fru avslutades nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Mer om det kan du läsa här.

Nu svarar Ellinor på följarnas frågor

I en frågestund på Instagram satte sig Ellinor Eke-Göransson ner för att besvara några av de frågor som flest följare undrar över. 

En av frågorna gällde hennes medverkan i Bonde söker fru 2020 och huruvida det var jobbigt att se den man själv dejtar, dejta andra. På den frågan gav Ellinor ett ärligt svar – hon har inte tittat på programmet.

Bonde söker fru-Ellinor: "Ser ut som att jag är lite korkad"

Men en annan följare undrade hur det kommer sig att Ellinor bär vad som ser ut att vara en vigselring på sitt vänstra ringfinger.

"Ringen från frågestunden! Är ni gifta/förlovade?", skrev följaren under frågestunden.

Foto: Instagram/ellinoreke
Foto: Instagram/ellinoreke

Här visar Ellinor upp ringen

Men det visade sig finnas en logisk förklaring till det hela, som dessvärre inte inkluderar något romantiskt bondefrieri mellan Ellinor och Filip.

"Jag har en ring jag fick när jag tog examen på min högra hand, så nej, det är inget sånt", säger Ellinor och fortsätter:

"Nu ser det också ut som att jag är lite korkad och säger höger hand, men det är min högra hand, det blir tvärtom."

Ja, för när man spelar in videoklipp direkt i Instagram kamerafunktion så blir allt spegelvänt. Typiskt! Men den som väntar på något gott...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!