Ihopbyggandet av Pernilla Wahlgrens lyxvilla är i full gång
Ihopbyggandet av Pernilla Wahlgrens lyxvilla är i full gång - Foto: Stella Pictures/Instagram/pernillawahlgren

Följarnas oväntade fråga – under Pernilla Wahlgrens husbygge

Idag är en stor dag för Pernilla Wahlgren – hennes efterlängtade hus ska äntligen byggas ihop. Och husbygget i all ära, men följarna verkade nästan mer intresserade av en helt annan detalj.


I september 2020 sålde Pernilla Wahlgren, 54, det ikoniska gröna huset som tv-tittarna är vana att se i Wahlgrens Värld. 

Istället la hon vantarna på en tomt på Lidingö, där bygget av hennes drömvilla nu är i full gång. Och det kommer inte bli någon billig historia – bara tomten kostade nämligen 8,2 miljoner kronor. 

Mer om den kan du läsa här.

Tonen i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält blev riktigt otrevlig

I början av året delade Pernilla Wahlgren med sig av en uppdatering från husbygget som väckte oväntat starka reaktioner. I ett inlägg på Instagram filmade Pernilla, via huskontot @villa_wahlgren, byggandet av husgrunden. 

Men tonen i kommentarsfältet blev snabbt bitsk, och till slut skrev en person att en annan följare skulle "skita ner sig".

Här levereras Pernilla Wahlgrens efterlängtade hus. Foto: Instagram/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren: "Ni bombarderar mig"

Nu behöver inte Pernilla Wahlgrens följare oroa sig för husgrunden mer, idag levererades nämligen husdelarna till hennes nya lyxvilla. Nu ska allt byggas ihop, och på plats för att inspektera bygget är såklart husägaren själv. 

På sin Instagram dokumenterar hon steg för steg hur hussidorna byggs ihop. Men följarnas blickar drogs snabbt bort från huset till något helt annat, visar det sig. 

"Huset i all ära, men ni bombaderar mig med frågor om min rosa dunkappa", skriver Pernilla Wahlgren, och visar upp den ljusrosa drömmen.

Foto: Instagram/pernillawahlgren

Vi hoppas att Pernilla Wahlgren kan återgå till husbyggandet nu ta övriga klädrelaterade frågor i ett senare skede!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.