Bonde-Ellinors story på Instagram delar följarna i två läger
Bonde-Ellinors story på Instagram delar följarna i två läger - Foto: Instagram/ellinoreke/TV4

Bonde söker fru-Ellinors oväntade drag: "Jag får nog ge upp"

Ellinor Eke-Göransson vann både kärleken och hela svenska folkets hjärtan i Bonde söker fru 2021. Men det finns en sak som det nyfunna paret verkar ha väldigt svårt att släppa taget om, och nu funderar Ellinor på att ge upp.


I mitten av december förra året avgjordes den känslosamma säsongen av "Bonde söker fru", och i det sista och avgörande avsnittet valde bonden Filip Nilsson, 27, att fortsätta dejta Lina.

Men när programledaren Linda Lindorff gjorde återbesök på gårdarna ett par månader efter inspelningens slut stod det klart att Bonde-Filip och Lina gått skilda vägar. 

Bonde-Filip fick sin Ellinor till slut

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor Eke-Göransson.

I en intervju med Nyheter24 berättar Lina om hur hennes liv ser ut idag, och hur kontakten med Filip är.

Och vem vet – kanske berodde Filips mentala frånvaro på att hans tankar var på annat håll? Det sista avsnittet av Bonde söker fru avslutades nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Under julen har Ellinor lagt upp flera kärleksfulla bilder på henne och kärleken. Här kan du se mer från parets gemensamma julfirande.

Ellinors Instagrambild delar följarna i två läger

Och julen verkar ligga både Ellinor och Filip oerhört varmt om hjärtat. Kanske lite för varmt, skulle nog vissa påstå.

Ellinor, som aktivt delar med sig av sitt liv med följarna på Instagram, la under torsdagen upp två omröstningar på sin story. Den första föreställer gårdsplanen utanför Filips gård, som den inbitne Bonde söker fru-tittaren nog känner igen från programmet.

Men utanför dörren står en stor, upplyst julgran kvar. 

Foto: Instagram/ellinoreke

"Måste den verkligen ner?", frågar Ellinor, följt av en sorgsen emoji. 

Ellinor Eke-Göransson: "Den här har faktiskt gjort sitt"

I nästa videosekvens går Ellinor in i parets vardagsrum, som även det är prytt av en julgran av det allra tröttaste slaget. Barr och kulor ligger i en enda hög på golvet – och där kan till och med Ellinor erkänna att det gått lite långt.

"Okej den här har faktiskt gjort sitt... Jag får nog ge upp det här med julen nu", skriver Ellinor Eke-Göransson på Instagram.

Foto: Instagram/ellinoreke

Efter att ha sett de där bilderna är vi beredda att hålla med!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.