Efter romansryktet med Hov1-rapparen – nu går Alice Stenlöf på dejt

Det florerar romantiska rykten mellan Alice Stenlöf och en av medlemmarna i gruppen Hov1, och under torsdagen publicerade hon en vlogg med namnet "Tar med er på första dejent". Är det nu de tar steget?


Influensern Alice Stenlöf, 25, befinner sig på en härlig långresa i Costa Rica, där hon spenderar dagarna med att surfa, sola och njuta av livet. 

Efter flera veckor tog hon en liten paus från den tropiska värmen för en vecka i "änglarnas stad", Los Angeles. Och det dröjde inte länge innan det började tisslas och tasslas lite mellan Alice och Hov1-rapparen Noel Flike, 24.

Killarna i Hov1. Foto: Claudio Bresciani/TT

Och att Alice och Noel hade en liten närgången stund under ett restaurangbesök i L.A, som dessutom fångades på film – det gjorde inte följarna mindre nyfikna. 

Mer om det kan du läsa här.

Alice Stenlöf: "Idag är en stor dag"

Under torsdagen släppte Alice Stenlöf en vlogg med den nervkittlande titeln "Tar med er på första dejten". 

"Är det nu hon bekräftar kärleksryktena?", tänkte nog en del följare när de klickade sig in på videon. Men riktigt så var inte fallet. 

Foto: Youtube

Efter att Alice kommit tillbaka till Costa Rica från Los Angeles spenderade hon en vecka helt själv. Allt för att förbereda sig inför en viss persons ankomst.

– Jag har varit i mitt Airbnb helt själv och lyssnat på musik och skrivit och samlat energi, för idag är en stor dag, berättar hon i vloggen.

Nu berättar Alice Stenlöf om nerverna

För ett par månader la Alice Stenlöf ut ett inlägg i sociala medier där hon sökte en klippare som ville arbeta med henne i värmen. Personen som landade drömjobbet heter Amanda, och samma dag som Alice spelar in är det dags att åka och möta upp henne.

Alice introducerar Amanda i slutet av videon. Foto: Youtube

Alice berättar om nervositeten efter en solig dag på stranden:

– Nu är jag på väg hem, on this bumpy road, för att åka och möta Amanda. Jag är typ nervös, det är som att jag ska på min första dejt, säger hon i vloggen.

Det ska minsann bli spännande att följa deras relation i kommande videos på kanalen!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

1 timme sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

3 timmar sedan
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

idag 09:38
Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…