Pernilla Wahlgren, 54, bygger en pampig villa på Lidingö
Pernilla Wahlgren, 54, bygger en pampig villa på Lidingö - Foto: Stina Stjernkvist/TT/Instagram/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren drabbades av panik – mitt i husbygget: "Hjälp mig!"

Monteringen av Pernilla Wahlgrens nya hus började minst sagt kaosartat. Först höll en vägg på att blåsa iväg, sen hände något som gjorde att Pernilla drabbades av total panik.


I september 2020 sålde Pernilla Wahlgren, 54, det ikoniska gröna huset som tv-tittarna är vana att se i Wahlgrens Värld. 

Istället la hon vantarna på en tomt på Lidingö, där bygget av hennes drömvilla nu är i full gång. Och det kommer inte bli någon billig historia – bara tomten kostade nämligen 8,2 miljoner kronor. 

Mer om den kan du läsa här.

Pernilla Wahlgrens husbygge började stormigt

I veckan påbörjades den efterlängtade monteringen av Pernilla Wahlgrens lyxvilla, och den fick en minst sagt stormig start.

Wahlgrens Värld"-producenten Jonas Pråmell lyckades nämligen fånga ett nervkittlande ögonblick på video, när vindarna plötsligt tog tag i en av husväggarna.

Plötsligt drabbades Pernilla av panik

Och det är inte den enda olyckan som drabbat Pernilla Wahlgren. Tidigare i veckan la hon ut ett vädjande inlägg på Instagram, där hon i panik bad sina följare om hjälp.

"Här står en bygg-Tjäj med panik i blicken…!", skriver Pernilla i inlägget.

Pernilla Wahlgren la ut en vädjande bild på Instagram. Foto: Instagram/pernillawahlgren

Det som hänt henne vid sämsta tänkbara tillfälle var att alla hennes drygt 100 000 bilder och närmare 5 000 videoklipp plötsligt försvunnit från hennes mobil.

"Försöker att återskapa mitt I cloud, men det händer ingenting..! Hjälp mig! Hur gör jag?! Finns de kvar i nåt moln?!", skrev en panikslagen Pernilla Wahlgren på Instagram.

Pernilla Wahlgren: "Svettig morgon"

Kommentarsfältet fylldes snabbt av hjälpsamma följare som ville hjälpa Pernilla Wahlgren att hitta en lösning på det mystiska bortfallet. 

Och senare samma dag kunde hon andas ut – efter lite hjälp från Apple Support var bilderna och filmerna äntligen tillbaka.

"Svettig morgon, men nu kan jag andas ut", skriver Pernilla Wahlgren i ett nytt, betydligt gladare inlägg på Instagram. 

Skönt att allt löste sig!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!