Lancelot tävlar i Melodifestivalen på lördag – har du koll på hans flickvänner?
Lancelot tävlar i Melodifestivalen på lördag – har du koll på hans flickvänner? - Foto: Instagram/Stina Stjernkvist/TT

Här är Mello-aktuelle Lancelot Hedman Graafs kärleksliv genom åren

På lördag tävlar Lancelot Hedman Graaf i Melodifestivalen. Nyheter24 reder ut hans kärleksliv genom åren – från flickvänner och intriger, till frierier och gravidrykten.


Lancelot Hedman Graaf, 21, är son till den tidigare fotbollsspelaren Magnus Hedman och tv-profilen Magdalena Graaf

Trots sin ringa ålder har han redan hunnit bli en etablerad medieprofil, som frontat ett eget realityprogram och släppt musik i house-duon "Lance & Linton".

Lance Hedmans familj – här är hans syskon

Lance Hedman Graaf har tre syskon: Tristan, Louie och Charlie, samt en äldre bror vid namn Isak som dog i en fallolycka i augusti 2014, bara 19 år gammal.

– Isak var ensam i lägenheten när han dog på kvällen, det regnade ute och han föll från sin balkong. Över sitt balkongräcke, har Magdalena Graaf tidigare beskrivit i TV3:s realityserie "Systrarna Graaf".

Nu debuterar Lancelot i Melodifestivalen

Under hösten 2021 kom Lancelot ut som alkoholist och kort senare medverkade han i programmet "Behandlingen". Mer om det kan du läsa här.

På lördag 19 februari tävlar han i Melodifestivalens tredje deltävling med den egenskrivna låten "Lyckligt slut". 

Här är hans kärleksliv genom åren

Med sitt blonda svall och sin vackra stämma är det kanske inte så konstigt att han lyckats snärja en del damer under åren? Nyheter24 reder ut Mello-aktuelle Lancelots kärleksliv genom åren.

Under sommaren 2017 började Lance Hedman Graaf och ryttarinnan och bloggerskan Nellie Berntsson, bägge 17 år gamla.

Foto: Instagram

Bara ett par veckor senare tog den korta relationen plötsligt slut, och Nellie har i efterhand sagt att hon "tyckte han var blä" och att han nog tyckte detsamma om henne.

Paow tatuerade in Lances namn på kroppen – sen gjorde de slut

Men Lance hängde inte läpp för det. Kort senare inledde han en relation med Paradise Hotel-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 28.

Foto: Instagram/kattpaow

I oktober 2017 skrev hon ett kärleksfullt inlägg tillägnat Lancelot, där hon berättade att han kommit att bli hennes allt bara på ett par månader.

"Han är utan att överdriva den absolut bästa människan jag mött", skrev Paulina i det blogginlägg som blev startskottet för deras relation i offentlighetens ljus. 

Foto: Youtube

Men förhållandet kantades av bråk, svartsjukedraman och uppbrott. I mars 2018 startade de en gemensam Youtubekanal där Paow glatt visade upp att hon tatuerat in "Lancelot" under ena bröstet – men bara någon vecka gick de skilda vägar för gott.

Lance förlovade sig med Emilia Lantz – sen spreds gravidrykten

Efter uppbrottet från Paow ställde Lancelot Hedman Graaf upp i Let's Dance, och passade under tiden på att slänga ut en dejtinvit till superstjärnan Zara Larsson. Här kan du läsa om hennes rätt så oväntade svar!

Foto: Instagram/lancehedmangraaf

Men sen föll han pladask för den åtta år äldre modellen Emilia Lantz – och i mars 2020 förlovade de sig. 

Knappt en månad senare dök det upp en bild på paret liggandes i en säng, som fick följarna att börja ana att de nyförlovade paret väntade barn.

Foto: Instagram/lancelothedmangraaf

Bildens enda bildtext var nämligen två emojisar: en på en mamma, pappa och ett barn, och en föreställande en nappflaska. Någon ytterligare kommentar fick inte följarna, och i mars 2021 stod det klart att Lancelot och Emilia separerat.

– Jag och min tjej, eller aa, vi sålde vår lägenhet. Det känns svårt att prata om det här. Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu, sa Lancelot i podcasten "Dagen efter med Lance & Linton" kort efter uppbrottet.

Lancelot skrev låt till nuvarande flickvännen Desdemona

Men kärlekståget tuffade vidare för Lancelot, som träffade sin nuvarande flickvän Desdemona Erlandsson under hösten 2021. 

Foto: Instagram/lancehedmangraaf

I oktober förra året kunde Nyheter24 avslöja att det var "Dessie" som fått Lance på kroken – och kort senare släppte låten "Desdemona" som en hyllning till henne.

Lancelot Hedman Graaf har en tydlig musikinriktning på sin Instagram, men gjorde ett undantag i somras. Då dök det nämligen upp en romantisk bild på honom och Desdemona från soliga Capri.

Vi önskar paret stort lycka till i framtiden!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

2 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

2 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.