Det har gått en hel del romansrykten mellan Levin och Izabella i Farmen 2022
Det har gått en hel del romansrykten mellan Levin och Izabella i Farmen 2022 - Foto: TV4

Farmen-Izabellas romantiska hint om Levin får följarna att undra

Följarna väntar ivrigt på besked från Farmen-deltagarna Izabella och Levin – är de tillsammans eller inte?! Izabellas nya bild på Instagram får ett av alternativen att kännas mer troligt än det andra...


Vi har kommit halvvägs i den nervkittlande säsongen av Farmen, som hittills har bjudit på allt ifrån hemliga hångel till intriger och läggmatcher. 

Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar från Farmen 2022.

Izabella och Levin spenderade helgen ihop

Att bo på en gård med människor man inte känner sedan tidigare är inte helt enkelt, men trots det har starka vänskapsband skapats mellan flera av deltagarna. Mest spekulationer har det varit mellan Levin och Izabella, som hade en minst sagt flirtig stämning redan inne på Farmen.

Efter inspelningens slut har duon varit sparsamma med detaljer kring huruvida de fortfarande ses – något som fått följarna att bli riktigt nyfikna.

Foto: Jakob Dahlström/TV4

I helgen som var så sammanstrålade dessutom Izabella och Levin i Göteborg tillsammans med ett gäng andra Farmare. De skulle umgås, festa och äntligen besvara den efterlängtade frågan om deras relation. 

Ja, det var i alla fall vad de sa på fredagen, men sen kom och gick helgen utan någon uppdatering i frågan. 

Nu lägger Farmen-Izabella ut ny kryptisk bild

Vi gissar att det varit högt tryck i Izabella och Levins DM:s på Instagram sedan de valde att ignorera relationsfrågan. Kanske var det därför Izabella kommenterade saken i en ny bild på stories under tisdagskvällen.

Och den var inte helt lätt att tyda.

Foto: Instagram/izabella.andersson.acimovic

Bilden föreställer Izabella och Levin kramandes, med texten "Coming soon". 

Om det är en ledtråd på att deras romantiska relation lever och frodas, eller bara ett sätt att få följarna att tro det, återstår att se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!