1 av 3
- Foto: Stella Pictures/Twitter
2 av 3
- Foto: Stella Pictures
3 av 3
- Foto: David Sica / Stella Pictures

Strömstedt visar veckans argaste lapp

Roligt, sant eller överdrivet? Den här lappen som Niklas Strömstedt sprang förbi innehåller allt från extrem ilska och tragiskt missöde till en ordentlig uppläxning.


Bok om arga lappar

Komikern David Batra släppte 2008 boken "Den som inte tar bort luddet ska dö". En samlingsbok med arga lappar från Sveriges alla hörn.

Alla har vi väl små saker vi stör oss på och så småningom exploderar över. Överfulla soptunnor på gården, trängsel i matkön, folk som går på ett kollektivt fordon innan du hunnit gå av - du vet det där. Artisten Niklas Strömstedt, 54, ramlade över en efterlämning från en arg mamma som tröttnat på slarviga hundägare. Något hon lät sina medmänniskor veta genom en arg lapp

En riktigt arg sådan. 

Med stora bokstäver inleder den ännu okända mamman lappen med "VAFAN!". Sedan följer en dumförklaring av mattar och hussar, en historia om en ettåring som trillar i bajs och slutligen ett hot. Allt inklämt på ett A4-papper uppsatt med målartejp och med signaturen: "Otrevliga hälsningar en arg mamma".

– Är man arg ska man skriva arg lapp! Bra där!, skrev Strömstedt och publicerade bilden via sin Twitter. 

På bara tre timmar hade uppdateringen som i skrivande stund favoritmarkerats 50 gånger även retweetats över 115 gånger. 

Om det var Twitteranvändare som höll med den arg mamman eller Strömstedts uppmaning att utagera sina känslor på en lapp är oklart. Kanske var det bara dagens underhållning.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.