Onsdag 12 Maj
Stockholm

Strömstedt visar veckans argaste lapp

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Roligt, sant eller överdrivet? Den här lappen som Niklas Strömstedt sprang förbi innehåller allt från extrem ilska och tragiskt missöde till en ordentlig uppläxning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Bok om arga lappar

Komikern David Batra släppte 2008 boken "Den som inte tar bort luddet ska dö". En samlingsbok med arga lappar från Sveriges alla hörn.

Alla har vi väl små saker vi stör oss på och så småningom exploderar över. Överfulla soptunnor på gården, trängsel i matkön, folk som går på ett kollektivt fordon innan du hunnit gå av - du vet det där. Artisten Niklas Strömstedt, 54, ramlade över en efterlämning från en arg mamma som tröttnat på slarviga hundägare. Något hon lät sina medmänniskor veta genom en arg lapp

En riktigt arg sådan. 

Med stora bokstäver inleder den ännu okända mamman lappen med "VAFAN!". Sedan följer en dumförklaring av mattar och hussar, en historia om en ettåring som trillar i bajs och slutligen ett hot. Allt inklämt på ett A4-papper uppsatt med målartejp och med signaturen: "Otrevliga hälsningar en arg mamma".

– Är man arg ska man skriva arg lapp! Bra där!, skrev Strömstedt och publicerade bilden via sin Twitter. 

På bara tre timmar hade uppdateringen som i skrivande stund favoritmarkerats 50 gånger även retweetats över 115 gånger. 

Om det var Twitteranvändare som höll med den arg mamman eller Strömstedts uppmaning att utagera sina känslor på en lapp är oklart. Kanske var det bara dagens underhållning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela