Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paolo Roberto: Donald Trump och Jimmie Åkesson har rätt

- 14/11/2016, 13:47 -
Paolo Roberto skriver om sina känslor kring bland annat Jimmie Åkesson och Donald Trump.
1 av 8

Paolo Roberto skriver om sina känslor kring bland annat Jimmie Åkesson och Donald Trump.

Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Jimmie Åkesson.
2 av 8

Jimmie Åkesson.

Stella Pictures / Patrik C Österberg

Paolo Roberto nämner även den franska högerextrema politikern Marine Le Pen som är partiledare för Front National.
3 av 8

Paolo Roberto nämner även den franska högerextrema politikern Marine Le Pen som är partiledare för Front National.

Fame Flynet France / Fame Flynet France

Paolo Roberto tycker att PK-eliten är ett större hot mot demokratin än Sverigedemokraterna.
4 av 8

Paolo Roberto tycker att PK-eliten är ett större hot mot demokratin än Sverigedemokraterna.

Stella Pictures / Jari Kantola

Paolo Roberto.
5 av 8

Paolo Roberto.

Uffe Ringblom/EPS

Donald Trump.
6 av 8

Donald Trump.

Stella Pictures / Douliery Olivier/ABACA USA

7 av 8

Stella Pictures / Ron Sachs

8 av 8

STELLA PICTURES / Robert Eklund

Paolo Roberto till attack på Instagram: "Vi har en politisk elit som styr hela västvärlden", skriver han.

Det är på sin Instagram som kändis-kocken och TV-profilen Paolo Roberto går loss mot politiker, media och "PK-eliten".

Problemtet med Trump, Åkesson, Le Pen och hela det gänget är att de har rätt (i vissa sammanhang)... Vi har en politisk elit som styr hela västvärlden som uppenbarligen ljugit för sina medborgare och blåst blårök i folks ögon för att de inte ska se sanningen, skriver han bland annat.

Marine Le Pen är partiledare för det franska högerextrema partiet Front National. Bildkälla: Stella Pictures.

Paolo tar upp flyktingfrågan och skriver då att PK-eliten sa att Sverige skulle tjäna på den "stora flyktingströmmen."

View this post on Instagram

Politiker och blöjor ska bytas regelbundet! Bägge av samma anledning... Problemtet med Trump, Åkesson Le Pen och hela det gänget är att de har rätt (i vissa sammanhang)... Vi har en politisk elit som styr hela västvärlden som uppenbarligen ljugit för sina medborgaren och blåst blårök i folks ögon för att de inte ska se sanningen... En elit som ser till att sko varandra och klappa varandra i ryggen. Trumps seger handlar inte om rasism utan om att folk är missnöjda med en politisk adel som har glömt bort stora delar av sin befolkning. Och Sverige är värre än många andra länder vi är ett litet land där vi har en politisk elit, media och debattörer som tycker ungefär lika, går på samma fester och aldrig konfronteras med folk som tycker olika. Det bästa exemplet är när hela den svenska PK eliten sa att Sverige skulle tjäna på den stora flyktingströmmen.... Men alla förstår att detta kommer belasta det Svenska samhället något enormt. Istället för att debattera detta med SD så har man försökt stänga ute dem från all politisk makt vilket kommer att göra dem ännu större. Så kära politiker, media och debatörer sluta uppföra er som en kränkt kör av genusvetare och kavla upp ärmarna för vi har stora utmaningar i vårt land för det är inget snack om att vår demokrati är hotad och det är inte av SD utan av er! För er inkompetens kommer se till att vi snart kommer ha ett högerpopulistiskt parti som leder vårt land... Avslutningsvis så vilja säga att jag själv är för en ganska stor invandring MEN VI MÅSTE HA EN PLAN och det har vi inte... bjuder på en liten film från en dyk jag gjorde på Filippinerna under en Robinson inspelning

A post shared by Paolo Roberto (@1paolo2) on


– Men alla förstår att detta kommer belasta det Svenska samhället något enormt. Istället för att debattera detta med SD så har man försökt stänga ute dem från all politisk makt vilket kommer att göra dem ännu större, skriver han.


Donald Trump. Bildkälla: Stella Pictures.

Efter att Paolos inlägg blev omskrivet i både Expressen och Aftonbladet så har Paolo återigen gått till attack och han känner sig felciterad i Expressen.

– Jag ÄR FÖR en stor flyktinginvandring! Men man måste för fan ha en PLAN!, skriver han.

View this post on Instagram

Blir sjukt förbannad jävla lögnare och pissmyror! Då har #expressen ryckt saker ur i sitt sammanhang! Man blir sjukt förbannad på en samhällselit som konstant försöker trycka ner de icke politiskt korrekta åsikterna! Man citerar mig i allt utom det viktiga: att jag ÄR FÖR en stor flyktinginvandring! Men man måste för fan ha en PLAN! Vill ni göra mig en tjänst? Snälla,snälla kan ni gå in och bomba sönder deras kommentators fält. För det är det här som är problemet med ett land där bara EN åsikt är ok. Man försöker skrämma folk till tystnad! Men ni ska ha jävligt klart för er att jag kommer aldrig att hålla käften. För att tycka olika är det som är demokrati. Länder där bara en åsikt är ok är diktaturer

A post shared by Paolo Roberto (@1paolo2) on


10 vidriga åsikter som USA röstade på i valet och som du borde känna till

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Håller du med Paolo Roberto?