Måndag 10 Maj
Stockholm

​PH-Hampus om "Ex on the beach"-profilens vikthets mot tjejer: "Äcklad"

Hampus Marcussen.
1 av 2
Hampus Marcussen. Foto:
2 av 2

"Paradise Hotel"-profilen Hampus Marcussen går nu till attack mot "Ex on the beach"-deltagaren Johannes Leonidas Ulmefors.

Kommentera (88)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under måndagen som "Ex on the beach"-profilen Johannes Leonidas Ulmefors, 22, och hans kompis Robin Johansson skrev ett blogginlägg om att "tjejer borde väga 50 kilo".

"Självklart sätter detta en kroppspress på många unga tjejer, men det är bara det vi tänder på", skrev de bland annat.

De avslutade inlägget, som nu är raderat, med att skriva:

"Självklart har man varit med någon över 50-60 kilo som man har varit kåt på ändå, men vi vet ju att det är ju inte den tjejen som kommer vara mamman till våra barn".

Johannes Leonidas Ulmefors.

Paradise Hotel-profilen Hampus Marcussen, 23, var en av de som läste inlägget och han blev minst sagt sjukt förbannad. På sin Facebook har han nu skrivit ett inlägg om Johannes och Robins åsikter.

"Det här handlar om att idiotförklara er två som har publicerat det här blogginlägget. Det är liksom HÄR en anorektisk tanke planteras i en hjärna hos någon eller några som följer det ni skriver. Ni är liksom delaktiga i att sprida sjukdom, faktiskt", skriver Hampus.

Han skriver vidare att han blev äcklad av att läsa Johannes och Robins inlägg.

"Det är absurt. Ni säger att inte alla killar vågar stå för vad dem tycker är attraktivt, och hjältefierar er själva som modiga män som vet vad ni vill. Det är också absurt", skriver han.

Läs Hampus inlägg i sin helhet här:

Kommentera (88)
Kopiera länk
Dela