Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg efter mötet med rektorn: "Ledig från skolan"

- 08/09/2017, 10:06 -
Linn Ahlborg berättar den glada nyheten i sin blogg.

Linn Ahlborg berättar den glada nyheten i sin blogg.

Linn Ahlborg Instagram

Youtubestjärnan Linn Ahlborg väljer nu att berätta om mötet med sin rektor.

I slutet av augusti kallades Linn Ahlborg, 18, till rektorn för ett samtal. Linn hade svårt att kombinera skolan med sin karriär som en av Sveriges största Youtubers.

– Anledningen är att jag och min skola ska försöka komma överens om något sätt som ska göra det lättare för mig att kombinera min skola och mina kanaler. Det har blivit så att jag just nu kör på halvfart på båda, sa Linn.

Då trodde inte Linn att en lösning var möjlig – men nu har hon fått härliga nyheter. I sin blogg berättar Linn att hon nu har kommit överens med skolan och fått loss tid för att jobba med sina sociala medier.

"Min lärare sa själv att det är mer eller mindre onödigt att skapa ett "fejk-företag" när jag redan har ett riktigt. Därför har jag varit ledig från skolan idag och därför kunde jag spela in en video idag", skriver hon i sin blogg.

Och vilket företag Linn driver! Hon har gått med över en miljon kronor i vinst, och har tidigare avslöjat att hon tjänar minst 100 000 kronor i månaden

Inte illa! 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!