Linn Ahlborg berättar den glada nyheten i sin blogg.
Linn Ahlborg berättar den glada nyheten i sin blogg. - Foto: Linn Ahlborg Instagram

Linn Ahlborg efter mötet med rektorn: "Ledig från skolan"

Youtubestjärnan Linn Ahlborg väljer nu att berätta om mötet med sin rektor.


I slutet av augusti kallades Linn Ahlborg, 18, till rektorn för ett samtal. Linn hade svårt att kombinera skolan med sin karriär som en av Sveriges största Youtubers.

– Anledningen är att jag och min skola ska försöka komma överens om något sätt som ska göra det lättare för mig att kombinera min skola och mina kanaler. Det har blivit så att jag just nu kör på halvfart på båda, sa Linn.

Då trodde inte Linn att en lösning var möjlig – men nu har hon fått härliga nyheter. I sin blogg berättar Linn att hon nu har kommit överens med skolan och fått loss tid för att jobba med sina sociala medier.

"Min lärare sa själv att det är mer eller mindre onödigt att skapa ett "fejk-företag" när jag redan har ett riktigt. Därför har jag varit ledig från skolan idag och därför kunde jag spela in en video idag", skriver hon i sin blogg.

Och vilket företag Linn driver! Hon har gått med över en miljon kronor i vinst, och har tidigare avslöjat att hon tjänar minst 100 000 kronor i månaden

Inte illa! 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?