Joakim Lundell har brutit kontakten med sin bror Christofer

- 18/09/2017, 14:38 -

Joakim Lundell tar nu ställning när det kommer till sin bror Christofer Berg.

Joakim Lundells bror Christofer Berg har vid flera tillfällen uttryckt sina snedvridna åsikter om HBTQ-rörelsen (som han inte tycker är "normalt") och mot människor med utländsk bakgrund. 

I somras lade Berg bland annat ut ett klipp där han berättade hur han planerar att "åka ner till Malmö och stänga gränserna".

Till sin hjälp skulle han ha "automatvapen, Kalashnikovs och en jävla massa handgranater". Christofer uppmärksammades även när han förra hösten kallade människor med utländsk bakgrund för "skadedjur". 

På den här bilden ser vi Joakim med "Grannen Alex", sin bror Christofer och Christofers flickvän Julia. Bilden är tagen den 25 augusti. Sedan dess har Joakim brutit kontakten med sin bror. Bildkälla: Instagram.

Under söndagen la Joakim ut flera Snaps på sin Story där han berättade om sina känslor för sin bror Christofer – Joakim menar på att Christofer är en produkt av sin uppväxt.

"Crilles pappa är den största rasisten och homofoben på jorden, och mamma är en fullblodspsykopat, ringer det några klockor om varför Crille skriver som han gör offentligt? Jag älskar min bror, vad ni än säger", skriver Joakim på Snapchat. 
Senare raderade Joakim alla Snaps och skrev att han har brutit kontakten med sin bror. 

– Jag vill inte ha något med min brors handlingar att göra, vi har brutit kontakten och jag vill inte bli inblandad mer!! Tack alla!!!, skrev han senare under söndagen på sin Snapchat. 

För Nyheter24 förklarar Joakim nu varför han har valt att ta avstånd från sin bror.

– Vill inte att han blir exponerad. Bara fler som följer han då. Och fler får upp hans sjuka värderingar, bättre att ignorera helt, säger Joakim till Nyheter24. 

Här kan du läsa mer om Christofer Bergs skandaler:

Christofer Berg jämför Tsunamin med invandringen i Sverige

Joakim Lundells bror om transpersoner: "Inget normalt i det"

Jockibois bröder om människor med utländsk bakgrund: "Skadedjur"