BIANCA SHOW
Har du sett Bianca Ingrossos nya show BIANCA? - Foto: discovery+

Bianca Ingrosso – förlåt för allt jag sa

Nyheter24:s Gabriella Bark diskuterar Bianca Ingrossos nya show, att motbevisa publiken och att själv tänka efter en extra gång.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Det var under förra veckan som Bianca Ingrossos eget program BIANCA hade premiär. Showen kommer att innebära att Bianca nu byter ut sin roll som intervjuoffer - till att intervjua. 

Efter första avsnitten var det delade meningar. Vissa ansåg att hon gjorde ett toppenjobb medan andra litet mer kritiska röster menade att hon hade lite svårt att undvika att dela strålkastarljus med gästerna. 

Hennes egen mamma Pernilla Wahlgren och vännen Sofia Wistam noterade även fragment av nervositet som gav sig tillkänna genom att Bianca "pratade väldigt snabbt". 

Måste även poängtera att det är ganska uppfriskande med närstående som inte bara trycker upp sitt barn/vän till skyarna utan istället kommer med konstruktiv kritik.

– Jag såg något klipp och hon pratade rätt fort. Hon var ju, som man ofta är, väldigt taggad och pratar lite fort helt enkelt. Men i avsnitt två så var det ju betydligt lugnare tempo så det kommer hon ju landa i, sa Sofia i podden "Wahlgren & Wistam".

Skribenten Karolina Fjellborg (Aftonbladet) skrev att showen är ett program för människor som gillar Bianca, då det handlar minst lika mycket om henne som om gästerna. 

Och ja. Jag ska erkänna. Att döma Bianca är ju lika naturligt för många som att borsta tänderna numer. 

Även jag sa: ”Jo, detta var bra men det märktes att hon var nervös”.

BIANCA gästades av The Rock

Under lördagens avsnitt gästade ingen mindre än Hollywoodstjärnan Dwayne "The Rock" Johnson via länk. Som det maniska Fast and the Furious-fan jag är skrek jag rakt ut när jag såg att Bianca skulle ta sig an en intervju med Dwayne.

Agent Hobbs i Fast five. Bildkälla: Viaplay

Självfallet var då min första tanke: "Hur ska detta gå?". 

TJI fick jag...

Bianca fullkomligt briljerade. Hon slog oss alla skeptiker på käften med en välriktad höger. 

Från första sekunden ser man hur Dwayne gillar Bianca och hennes energi. Hon styr intervjun, skrattar, slänger upp sitt ben i luften men håller fortfarande full fokus på The Rock och det han säger. Jag menar allvar när jag säger att denna intervju inte hade varit i närheten så bra om han intervjuades av nån trött, manlig poddare som är van att intervjua hot shots. 

Men det stannar inte här. 

Under ett tillfälle, helt från ingenstans väljer Bianca att lägga in en liten väl vald svordom. 

– Som en skådespelare, att få spela superhjälte. Det är ingenting alla får göra. Så då kan du skratta dig lycklig, säger Dwayne. 

– Väldigt lycklig. Väldigt jävla lycklig, säger Bianca, varpå skådespelaren brister ut i skratt och säger: 

– Hahaha väldigt jävla lycklig, jag älskar att du säger det. 

Jag satt och skrattade samtidigt som att jag seriöst fick lite gåshud över hur stolt jag blev över att Bianca, i vårt lilla avlånga land, visade var skåpet ska stå. 

För tro mig när jag säger, under mina nio år som journalist har jag både intervjuat och sett många intervjuer, och det är sannerligen inte alla gånger en Hollywoodskådespelare som gör tusen intervjuer om år samt har över 340 miljoner följare på Instagram, brister ut i skratt och så tydligt visar hur pass mycket han trivs i en intervju. 

Nej du Bibz, utöver bra jävla jobbat har jag bara en sak att säga och det är: Förlåt. Förlåt som fan. 

Och till mig själv: Vad bra det hade gått för dig att intervjua The Rock. Din dömande lilla råtta. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.