Sonja Livbom
Kan det vara så att vi vet hur Bachelorette 2024 slutar? - Foto: Bachelorette 2024

Bachelorette 2024: Så här kommer TYVÄRR programmet att sluta

Bachelorette 2024 är i full rullning och spänningen kring vem Sonja Livbom kommer att välja är mer eller mindre olidlig.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag vet inte hur tittarsiffrorna sett ut för året Bachelorette Sverige – men en som tittat från start – det har då varit THIS GIRL!

Jag tycker att det levererats en riktig toppensäsong och till skillnad från alla andra så anser jag att det castats ihop ett jättebra gäng killar!? Det är ju några bra, några mindre bra och några riktiga... idioter. Men som det ska vara då med andra ord?

LÄS MER: Bachelorette-Sonja: "Därför ser mina läppar ut som de gör"

Klart att syftet är att Sonja Livbom ska hitta kärleken men lite friktion och dramatik måste det ju liksom bli för att det ska bli bra tv. Och det är ju sällan svärmorsgossarna som står för den biten. 

Tayloor var ju rentav problematiskt... och just att de andra killarna bokstavligt talat kände sig obekväma med att bo med honom säger ju en DEL. Paradise Hotel-Oscar vet jag inte ens vad jag ska säga om. Att han kastade sig över Sonja och tvångsmässigt hånglade upp henne förvånade mig 0. 

Taylor och Oscar kanske inte var... några storfavoriter. Bildkälla: TV4

Den största rödflaggan men som gör absolut bäst TV har ju utan tvekan varit Emil. Jag tror att Emil kommer att behöva jobba MYCKET med sig själv för att orka med sig själv och sina känslor och sedan få någon annan att göra det. Det är så mycket jobbigt som sker konstant i den där kroppen och han tycks kanalisera som ångest på lite allt möjligt i sin omgivning. 

Emil hade sex på flygplanet hem. Bildkälla: TV4

Men nu börjar vi ju då komma in på mina favoriter då... som jag seriöst inte kan se mig mätt på. 

Och well, på en tredje placering har vi då Valentin. Och man är ju inte direkt ensam om att digga honom. Går kärleksresan inte vägen för honom har detta varit universums bästa kontaktannons. Hans Tinder kommer ju att orsaka tekniska problem för appen om han ger sig ut där. Han kommer att ha svårt att ta sig fram på gatorna då kan kommer vara kneedeep in bitches. 

Det ENDA är att man vet om att han gillar sin egen röst vilket alla killar med djup, mörk röst gör. 

Valentin i "Killarna avslöjar allt". Bildkälla: TV4

Men vi går vidare. 

På andra plats hittar vi William. Och vi alla har ju sett att Sonja är supertänd på denna kille. Men alltså jag gillar fan William, han känns som en sån kille man verkligen har svintrevligt med under en bärskväll eller middag. 

LÄS MER: Råkade Bachelorette-Sonjas bild precis avslöja vilken kille hon väljer?

Sonja har ett gott öga för William. Bildkälla: TV4

Men till min första placering – JOAR! Vilken kille. Alltså Joar skiner ju som en supernova bland lysplankton?! Stilig, rimlig, lång som en jävla flaggstång, surfare utan att vara en allan ballan med hajtand runt halsen. Så trevlig, rolig och skön!?

Mogen, stabil och lugn. Det känns som att han gått igenom ett mörker som gjort att han inte behöver läsa några jävla hitta sig själv-böcker utan vet vem han är.

Men detta ser ju inte Sonja. 

"Han måste kunna ta fram sin roliga sida". Fo helvede!!!!? Jag blir ibland lite irriterad på Sonja (som för övrigt är en toppen-Bachelorette) att hon inte ser vilket jävla ess Joar är. Liksom HUR ROLIG är man på de första dejterna. Gud jag var en staty första tre åren med min kille för att man inte vill visa personen man är kär i att den blivit ihop med en komplett galning. 

Joar har haft det något kämpigt i Bachelorette 2024. Bildkälla: TV4

Men nu till min poäng här. Det är ju att man i princip redan förstått vem Sonja kommer att välja i slutet – samt att det inte kommer att hålla. 

Hon kommer att välja William, de kommer att dejta ett tag men sedan kommer det inte att hålla längre än ett par månader. Detta då jag tror att hennes personlighet är för stor. Och den är ingenting hon ska minska ner på för en karl. 

LÄS MER: Råkade Farmen-Viktor precis avslöja att han ska vara med i Bachelorette?

Jag skulle ÄLSKA att bli motbevisad så nu satsar vi alla våra pengar på att hon väljer med hjärtat och att vi inte får se en ledsen Joar för det klarar inte detta gamla stenhjärta. 

Vem tror du att hon väljer?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!