Quetzala Blanco: Så raggar du upp en player

KOLUMN. Världens värsta dejtingskola med Quetzala Blanco fortsätter. Version 2.0.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

"Mänskliga rovdjur som använder charm, manipulation, provokation och våld för att kontrollera andra och tillfredsställa sina egna behov.
Med en brist på samvete och medkänsla för andra, tar de kallblodigt vad de vill ha och gör som de själva vill.
Bryter mot sociala normer och förväntningar utan den minsta skymt av skuld- eller ångerkänslor".

Jag vet, det låter som inledningen på en erotisk novell, men det är bara en klipp och klistra från Wikipediasidan om psykopater.
Ja, förutom det där med våldet och provokationen så är det för övrigt mitt game från A till Ö.
Genom åren har jag utarbetat ett game kraftigt inspirerat av psykopaternas modus operandi.

För ett litet tag sedan skrev jag en krönika om hur man raggar upp en hipster. Fast jag ljög faktiskt i den. Det handlade ju inte särskilt mycket om hipsters (de hatar ju mig), utan mer om hur killar ska ta vad de vill ha och vad kvinnor älskar. 

Så nu tänkte jag dela med mig av mina dyrbara tips till alla tjejer – hur ska vi ta vad vi vill ha?

Det människor söker på för att komma till min blogg har den senaste tiden ökat lavinartat – och så här lagom till den ensamma och kyliga hösten är temat glasklart.

Vad gillar män? 

Varför hör han inte av sig? (Han är upptagen/hatar dig)

Hur gillar killar att vakna? 

Är vi ihop? (Förmodligen)

Vad betyder det när han kliar mig i nacken? (Att han är kär/Superavancerad psykopat som lärt sig att imitera det mest intima man kan göra)

Män älskar gråmelerat, vita strumpor, läppglans, hästsvans, pizza, fotboll, att sova, att komma, solbränna, när man är kåt, villig och odramatisk (men lite drama vill män ha men de måste förtjäna det) samt att vakna och så ligger man bredvid helt pigg och nyduschad och sminkad som en transa med en rykande kopp kaffe i knäet.

Bete dig som att du tar vad du vill ha och vad som tillhör dig. Superenkelt. 

Problemet med mitt game är att det inte funkar på alla så det är helt enkelt inte helt vattentätt.

Till exempel funkar det här gamet superbra på eh, artistiskt lagda män, missbrukare, halvpsyk (tro mig du vill ha dom), kriminella, festfixare och stekare, alltså såna stekare som verkligen hatar hela mänskligheten och är precis som Christian Bales karaktär i "American Psycho".

Man kan säga att det funkar extremt bra på players och på sådana som du absolut inte vill bli sårad av.

Det funkar mindre bra på fotbollskillar som mest gillar att spela Playstation och stänga White Room (någon dag ska jag berätta om mitt mest misslyckade game. Någonsin. Men är inte redo än. Hårt att bli dissad av Sveriges snyggaste fotbollsspelare, ni vet, som bara tycker att man är "fucking keff asså"), det funkar inte heller särskilt bra på vanliga normala sköna killar som bara vill träffa sitt livs kärlek. 

För bara några veckor sedan trodde jag till exempel att jag visste allt om "män" (haha, som att det var någon exotisk utrotningshotad art?) och så åkte jag bil med min bästa killkompis. 

Plötsligt berättar han en avancerad anekdot om hur han duperat någon KK. 

Och plötsligt går det upp för mig. Glasklart. Jesus vad blåst jag blivit!

Alla dessa gånger man nickat och köpt lögner och ursäkter för att man är så fucking ägd eller kär. 

– Herregud, det är så sjukt. Jag får en unik insyn i hur douchebags funkar, sa jag då, för jag insåg att jag blivit utsatt för samma game och lögner själv. 

Att lyssna på mina råd är förmodligen den sämsta idé ni fått, eftersom det har gått åt helvete för mig i det långa loppet.
Men jag kan säga detta: Jag har provat ALLT. 
Med eh, varierande resultat. 

Allt handlar om att växla – mellan passionerad och ömsint till iskall. 

1. Var hal. 
2. Prata inte så jävla mycket. Om du pratar: var överdrivet ärlig och passionerad typ: jag är kär i dig, jag har aldrig mött nån som du, berätta något "personligt" eller blödigt, blablabla. Annars var bara tyst. 
3. Ta det du vill ha.
4. Säg: Du kommer bli kär i mig. 
5. Om han hör av sig – svara omedelbart.
6. Om han inte hör av sig? Hör inte av dig. Tycker du att det är jobbigt? Tänk på Yoko Ono som körde the silent treatment på John Lennon i 18 fucking månader. En otrolig inspirationskälla för kvinnor i alla åldrar.
Fyllering och fylle-sms:a aldrig. ALDRIG.
7. När ni just skilts åt, skriv: Erkänn att du saknar mig. 
8. Svara alltid på hans bootycalls dagen efter (om du sov. Ren artighet.)
9. Kyss honom i nacken. Ögonkontakt. Ödmjukthet. Killar älskar sånt. Lovar. 
10. Simma ur bild, ligg lågt, försvinn från radarn ibland. 
11. Låtsats vara lite charmigt svartsjuk men ställ aldrig några frågor, ställ inga ultimatum, du bryr dig inte och du kommer aldrig vara i underläge. 

***

Ja, det var väl det hela. 

Ha en underbar helg, prova inget av det här hemma för det kommer gå åt helvete och alla blir lyckligare av att sluta spel och köra med öppna kort. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...