Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotbollskillarna: Skicka en bild baby

Emma Malmlöf

Nöje | 02/10/2012 14:05

KOLUMN. Livet som fotbollskille - inte fy skam.

Man ska inte dra alla över en kam, ochså vidare. Så jag väljer att prata om vissa fotbollskillar.“Fotbollskillarna”, hädanefter.

“Fotbollskillarna”lever i en egen bubbla. Inte så konstigt kanske. De vaknade upp endag och så var de kända över en natt. Pojkdrömmen gick iuppfyllelse.

De lever plötsligt på sin hobby. Pengarna rullar in.Brudarna hänger i klasar runt drinkborden. Livet är enfest.

“Fotbollskillarnas” liv består av en träning omdagen. Under försäsongen är livet hårt. Då måste man träna tvågånger. Däremellan serveras lunch. Kanske ett varv på stan i en nyhyrbil ordnad av laget. Hem till lägenheten fixad av laget. LiteX-Box. Några mejl till diverse tjejer på nätet.

Ibland ärdet bortamatch. Bokstavlig bortamatch alltså, laget spelar på annanort. Då får “fotbollskillarna” bo på hotell. Och där händerdet inte mycket.

— Skicka bild söt!

— Hej, detvar länge sen. Det är bra med mig tackar som frågar, hur är detsjälv, hur lever livet?

— Är på hotell baby. Skicka enbild

“Fotbollskillarna” skickar sedan en bild på sigsjälva utan att ha blivit ombedda. Alltid samma bild. Framför spegeln ikallingar, helkropp, så att sexpacket och fotbollskillemuskelnsyns.

Och så blir det fredag kväll.

— Händer?

—Jag sitter på en middag.

— När ses vi (inga frågetecken,mer som ett konstaterande)

Lite senare:

— White Roombaby. Kom

Nästa helg, samma sms. Nästa år, samma mms.

“Fotbollskillarna” lever i en egen liten världdär livet består av att äta, träna, sova, ligga, spela tevespeloch mms:a med så många tjejer som möjligt. Att dela tjejer är heller inget problem.

Missat samtal 05.30. Tillhörande sms:

— Om du har ett missat samtal. Så är det en vän från laget. Han ville ha någon att bus ringa till. För vi dricker & badar bubbel pool nu. Har landslags "semester". Så du vet.

Vilken tur, jag som nämligen precis satt och undrade.

Om man ändå hade varit fotbollskille.