Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. - Foto: Mikael Dahl

Quetzala: Jag dumpades efter Instagrambild

Nyheter24:s Quetzala Blanco om den sämsta idén hon haft.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Klockan är 16.30 och eftersom det är internationella kvinnodagen borde jag tydligen ha dragit klockan 15.52, men jag är skitledsen och deprimerad och har absolut ingenting att säga. 

Jag tycker ingenting om kvinnodagen och det enda som varit roligt på nöjesfronten i veckan är förmodligen det faktum att bröderna Schulman har så sköra egon att Kanye West framstår som timid i jämförelse. 

Men jag kan i korta drag berätta om anledningen till att jag är skitledsen och deprimerad. Det går fort. Egentligen borde den här värdelösa krönikan bara innehålla orden "Quetzala Blanco är en jubelidiot och borde spärras in". Jag vet, det är precis det jag har hört i alla kommentarsfält och Flashbacktrådar i flera år, men först nu fattar jag för första gången vad alla haters menar.

Fram tills för några dagar sedan var allt frid och fröjd och jag var lycklig och ihop med världens finaste kille. Sedan lade jag, aka idioten, upp en halvnaken bild på mig själv på den där idiotappen Instagram

Bilden var inte ens särskilt fin. Typ Mayfairfilter, 80 likes, inte ens ett leende kunde jag bjuda på. Jag kisade in i kameran och gjorde ett fuck you. Jag vet, det är så barnsligt att jag inte hittar några ord. 

Den där var inte riktigt populärt, och jag som aldrig någonsin har tänkt på någon annan i hela mitt liv insåg mitt misstag alldeles för sent. Jag raderade bilden men skadan var redan skedd. Jag skrev milslånga sms, jag bönade och bad och sa förlåt. Jag skrev sida upp och sida ner, det mesta så romantiskt att det liknade manuset till "Notting Hill". 

"Jag älskar dig", "Jag var dum i huvudet", "Jag har aldrig känt så här för någon innan".

Nix. Kört. Finito. Slut. The End. Hejdå. Bye bye.

Så nu sitter jag här, nydumpad en fredagseftermiddag i mars och ska snart trängas med hundra miljoner vanlisar i rusningstrafiken.

Av vilken anledning? 

Jo, att jag lydde impulsen att agera på den sämsta idén jag haft sedan jag som liten spermie (fan vad äckligt) simmade snabbast för 29 år sedan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".