Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. - Foto: Mikael Dahl

Quetzala: Varsågod killar, så blir ni bäst i sängen

KRÖNIKA. Nyheter24:s Quetzala Blanco fortsätter med förmodligen världens sämsta kärleksskola. Den här veckan har det blivit dags att tipsa alla män om hur de blir bäst i sängen.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Quetzalas blogg

Quetzala Blanco bloggar här. 

Förra veckan fick jag en läsarfråga från en tjej som undrar hur hon ska bära sig åt för att bli magisk i sängen. Det hela resulterade i en lista med en hel massa tips – allt från att svanka djupt, inte snåla på saliven och ha självförtroende. 

Listan var ju riktad till tjejer, och igår kom frågan om jag inte kunde göra en likadan lathund – fast för killar då. 

Nu är ju inte jag någon sexexpert överhuvudtaget, och jag är inte kille heller. Men jag kan bara utgå från mig själv (och lite från allt som man hör från sina killkompisar och tjejkompisar genom åren) och jag har ju övat lite i alla fall. 

Jag kan tyvärr inte garantera att de här tipsen funkar. De kan lika gärna resultera i en fet örfil, ett fuck you och stans sämsta rykte. Men de funkar på mig. 

Så, here we go – här är lathunden för killarna: 

1. Mindfucka
Jag kan inte säga det här tillräckligt många gånger. Kvinnor ÄLSKAR att bli mindfuckade (fast vi hatar att erkänna det...). 
Ge henne inte alltid vad hon vill ha. Var lite snålare och mer sparsam med komplimangerna och den fysiska närheten ibland. Växla. Hinta, boosta, dra tillbaka... 
Då kommer hon noja och undra vad som är fel och vilja ha det ännu mer. När du sedan ger henne det hon vill ha så kommer hon komma så hårt att du blir det bästa sex hon haft i hela sitt liv. Men gör det inte för ofta, då blir det bara långtråkigt och hon genomskådar dig!

2. Var med
Det finns inget värre än killar som är välutrustade, asheta och fysiska praktexemplar och som själva tror att de är guds gåva till kvinnan. De kan typ sätta prestige i att kunna hålla på länge, i att de alltid är hårda, i att de älskar att slicka eller vad de nu har fått för sig är sin USP. 

Men det är oftast just de killarna som glömmer bort att lyssna och vara med och KÄNNA. De går som på rutin och allt blir kantigt och OFF? 

Så var lyhörd, och då menar jag inte bara vad hon säger utan hur hon KÄNNS. När spänns hennes kropp, när slappnar hon av, när ryser hon, när skakar hon, när gråter hon, när stönar hon och så vidare.

3. Ta kontroll
Det här är väl individuellt, alla tjejer gillar ju inte dominanta killar. Men väldigt många, och undertecknad är en av dom. Det finns inget värre än nervösa killar som vägrar ta kommandot och inte vågar säga eller be om något alls. 

Jag älskar när snubben ger en order, eller bara gör som han vill, håller fast ens händer, kör något polisgrepp och säger emot en och är så bestämd och är så naturligt dominant att man i efterhand inte riktigt vet om man hade kunnat komma loss om man hade velat. Men med Champagne och att kontrollera någon bortom sans, vett, etikett och reson så kommer man långt.

Som sagt, det här är väl inget jag skulle föreslå att man gör med första bästa hemsläp från Stureplan utan mer när man är i en relation. Annars blir det nog väldigt dålig stämning...

4. Bekräfta henne 
Förklara hur hon känns, vad hon gör bra, vad du inte kan få nog av, vad du älskar mest med hennes kropp, beskriv för henne i detalj hur hon känns, säg att du aldrig kommer sluta ha sex med henne vad som än händer, berätta hur mycket du har tänkt på hennes kropp under dagen, eller i veckan. 

Gärna att det nästan varit plågsamt eller att det har KOSTAT dig något, typ "Jag har inte kunnat jobba idag för jag har bara tänkt på det och det". 

Precis som när jag listade hur tjejer blir magiska i sängen så handlar det om bekräftelse och även om det känns konstigt eller låter fake i början att säga att hon har de finaste brösten du någonsin har sett så tror man på det. 

5. Klaga inte
Om något känns off – säg fan INTE det! Visa istället hur det vill ha det, styr hennes huvud, tunga, mun och händer dit du vill ha det. Säg inte heller "oj, det gör inget" eller säg inte "oj" överhuvudtaget förresten.

6. Storleken betyder inte ett skit
Alltså, ja det är väl klart att det är roligt om det inte bara är en så kallad "hissknapp" eller en utbuktning av kroppen, men det viktigaste är att veta vad du håller på med och är självsäker.

7. Se hennes bästa sida
Hitta din favoritkroppsdel hos henne och sluta aldrig ta på den (eller ja, alltså inte dygnet runt, resten av livet) Om du har dina händer fria så gör du något fel. Dina händer ska alltid vara upptagna med något på hennes kropp, annars känner hon sig överflödig/ful/undrar varför du hatar hennes bröst. Om du älskar hennes midja eller bröst, eller om du gillar att dra henne i håret eller vad det nu är – gör det nästan fånigt mycket. 

8. Ta vad du vill ha
Jag har sagt det många gånger och jag säger det igen. Våga vara egotrippad. Jag har aldrig fattat det här med att det är bra att kunna hålla på i timmar, köra igenom förti tusen akrobatiska ställningar eller att ligga och slicka en tjej i 30 minuter om hon är uppenbart uttråkad och mest tänker på sin smutstvätt. 

Klart man kan göra det också, men när man vågar vara så ego och bara fokuserar på sin egen njutning så slår det liksom över och får motsatt effekt nästan? Låter lite flummigt men då känns man liksom som ett rovdjur som bara MÅSTE ha nu, nu, nu, släpper alla spärrar, skiter i allt och alla konsekvenser.

Och det har ju i alla tider varit mycket roligare och sexigare än någon som är civiliserad och snällt väntar på sin tur.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".