Nej, nej, nej...
Nej, nej, nej...

8 douchiga julklappar som INGEN vill ha

Låt bara bli...


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Kärleken spirar och ni känner er lyckligare än någonsin. Så lackar det mot jul, och ens kärlek sätts på prov. Ni ska nämligen ge varandra julklappar. Och det har alla möjligheter i världen att bli ett härligt ögonblick. Det kan också bli en minnesvärd stund av helt fel anledningar – typ att du får en gråtklump i halsen av förnedring när du slitet av omslagspappret...

Här är de 8 douchigaste julklapparna som INGEN vill ha från sin partner: 

1. Kläder (som hen inte har önskat sig)
Väldigt många tjejer framförallt gillar att stajla om sin kille så att han ser ut som en helt annan person. Men seriöst, att köpa en stiff skjorta till en kille som gillar munkisar och mysbyxor, eller en "häftig keps" till kostymnissen är bara helt fel. Detsamma gäller alla killar därute – köp gärna ett plagg som personen har önskat sig men "improvisera" för guds skull inte i stil med "jo men jag har sett hen med en påse från H&M så jag rycker första bästa trasa där. Go jul!". 
 

Bildkälla 

2. Deodorant 
När jag var 9 år ville jag köpa en deodorant till en klasskamrat som fyllde år. Jag tänkte inte nämnvärt på att det var en taskig present utan tyckte mest att "deodaranter var så fina". Men mamma slog snabbt hål på min idé och jag gav väl typ födelsedagsbarnet ett penntroll istället. På ren svenska: Att ge någon en deo är ungefär som att säga "du luktar prutt" :(
 
Bildkälla


3. Push-up behå
Sexiga underkläder är en sak att ge någon. Men att rycka första bästa push up-behå från Victorias Secret är ett big no-no. Då kan man lika gärna köpa ett par sillisar eller en enkel-biljett till Bermudatriangeln. 
 
Bildkälla 


4. Träningskort 
Det är ungefär som att säga att "du borde nog gå ner några kilon". 
 
Bildkälla 

5. En bok
En bok är en gåva man kan acceptera från en släkting som ungefär vet följande information om en: vad man tillhör för kön, var man bor (på ett ungefär...typ "Europa"), i runda slängar hur gammal man är (mellan 30-50). Om ens livskamrat ger en en bok (även om den handlar om ens "intressen" typ "blommor åh va kul det är") så är det nog dags att överväga parterapi. 
 
Bildkälla 

6. Köksgrejer
En elvisp, ett förekläde eller ett durkslag? Köper du sånt till din flickvän framstår du som en omodern grottman och köper du sånt till din pojkvän framstår du som någon utan fantasi. 
 
Bildkälla 

7. iPhone-accessoar
Ett "nytt häftigt skal" eller en iPhone-vante är säkert en kanonpresent till en tonåring eller typ farfar som har fått sin första iPhone. Men skulle jag få ett "skal" i julklapp av min kille så skulle jag börja gråta. 
 
Bildkälla 

8. Köpa något till sig själv
Att köpa något oerhört lyxigt till sig själv och sen säga till sin partner "det är ju en present till dig att jag är extra lycklig". Ungefär som när man gav mamma en handskriven presentcheck med texten "jag lovar att diska varje dag resten av året".
 
Bildkälla 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.