Maluma.
Maluma. - Foto: TT

Stjärnan stormade ut efter frågor om Qatar

Artisten Maluma, som medverkar på den officiella låten för fotbolls-VM i Qatar, stormade ut från en tv-intervju efter frågor om värdlandets brott mot mänskliga rättigheter.


Det var under en intervju på plats i Qatar med den israeliska public service-kanalen Kan i samband med öppningsceremonin som den colombianske världsstjärnan tillfrågades om han inte har några problem med brott mot mänskliga rättigheter.

— Jo, men det är inget som jag kan lösa. Jag kom bara hit för att njuta av livet och njuta av fotbollsfesten, sade han.

Men nyhetsankaret Moav Vardi nöjde sig inte och började pressa Maluma om så kallad "sportwashing", vilket fick stjärnan att vända sig till någon utanför bild och fråga om han verkligen behövde svara på den frågan. Sedan reste han sig och lämnade intervjun medan han förklarade att intervjuaren var oförskämd.

Maluma sjunger tillsammans med amerikanska rapparen Nicki Minaj och libanesiska artisten Myriam Fares "Tukoh taka", som är officiell sång för VM-turneringen.

Flera världsartister, som Diplo, Calvin Harris och Robbie Williams ger konserter i Qatar under VM som pågår mellan 20 november och 18 december. Andra, som brittiska stjärnan Dua Lipa, har i stället tagit starkt avstånd från evenemanget.

TT
/
/
Senaste nytt

Jenny Strömstedt körde Nyhetsmorgon trots sorgen: "Orkar du?"

Döda "Vänner"-stjärnans sociala medier kapade

Stiftelsen till minne av den döde skådespelaren Matthew Perry har fått sitt konto på sociala medier-plattformen X kapat av hackare.

Gunilla Persson skuldfri – smycken återlämnas

Gunilla Persson får tillbaka alla de saker som Kronofogdemyndigheten beslagtog. Skulden är borta, enligt hennes advokat. Nu kan jag rösta på Gunilla Persson, nu när hon gjort rätt för sig, säger Johannes Paulson, vid Kronofogden.

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

1 timme sedan
Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

2 timmar sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.