Tittarna får följa Roshanak och Sharareh Hoss i en realityserie på TV4 Play 2023. Arkivbild.
Tittarna får följa Roshanak och Sharareh Hoss i en realityserie på TV4 Play 2023. Arkivbild. - Foto: TT

Systrarna Hoss får egen realityserie

De är två av Kändissveriges mest synliga pr-personligheter. Nästa år får systrarna Roshanak "Roshi" och Sharareh Hoss en egen realityserie.


I mars blir det premiär för realityserien "Systrarna Hoss" på TV4 Play. Roshi och Sharareh Hoss, som är uppvuxna i Falun, driver sedan flera år en egen byrå och har utsetts till några av Sveriges mest inflytelserika pr-konsulter.

"I vår serie får Sverige kika in och komma nära Stockholms mest glittriga scen, där baksidan av att leva det livet vi valt framhävs på det mest ärliga och nakna sätt", säger Roshi Hoss i ett pressmeddelande.

Roshi Hoss har en bakgrund från artistvärlden och har tävlat i Idol. Dessutom har hon synts på scen med sin barndomskompis Molly Sandén. Sharareh Hoss har bland annat arbetat inom modevärlden innan hon slog sig ihop med sin syster för att bland annat arbeta med att marknadsföra influerare och artister.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

1 timme sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

2 timmar sedan
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".

Augustgalan flyttar till Dramaten

3 timmar sedan
2024 års Augustprisgala flyttas från Konserthuset i Stockholm till Dramaten.