Countryikonen Dolly Parton har anslutit till Tiktok. Arkivbild.
Countryikonen Dolly Parton har anslutit till Tiktok. Arkivbild. - Foto: TT

"Hej Tiktok! Det är Dolly!"

Countryikonen Dolly Parton har gjort debut på medieplattformen Tiktok, skriver Billboard.


Partons första inlägg kom på söndagen och var en samling klipp av artisten som avslutades med "Hej Tiktok! Det är Dolly!" Hon skrev också: "Jag är här nu!"

Parton har även bland annat lagt upp filmsnuttar där hon möter fans, ett "bättre sent än aldrig"-inlägg och en "Jag har officiellt anslutit mig till Tiktok"-video.

Dolly Parton är närmast aktuell med sin årliga nyårsshow som sänds på NBC. Hon kommer då att välkomna 2023 med sin guddotter Miley Cyrus live från Miami i USA.

TT
/
/
USA
/
Senaste nytt

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

1 timme sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.

VLT drar in tjänsten som kulturredaktör

2 timmar sedan
VLT är den senaste i raden av svenska tidningar som drar in tjänsten som kulturredaktör, skriver Journalisten. Fram tills nu har tidningen haft en separat kulturredaktör och en nöjesredaktör – nu slås de två tjänsterna ihop till en.

Jobbar tio veckor per år – så mycket tjänar Mikael Tornving

2 timmar sedan
Mikael Tornving har i flera intervjuer gått ut och berättat om sitt nya minimalistiska liv samt det faktum att han endast arbetar tio veckor per år.