Nordegren och Epstein
Nordegren och Epstein - Foto: TT

"Nordegren & Epstein" läggs ned efter tolv år

Efter tolv år i etern lägger radioprofilerna Thomas Nordegren och Louise Epstein ned sin pratshow i Sveriges Radio. Sitt sista program sänder de inför publik med både gäster och orkester .


Det var 2008 som pratshowen började sändas med Thomas Nordegren som ensam programledare. Senare anslöt Louise Epstein på heltid och "Nordegren & Epstein" i P1 fick sin nuvarande form. I den utgår de från aktuella ämnen under parollen "tänk fritt – tala högt".

"Det har varit en enorm glädje att göra radioprogram tillsammans med Thomas Nordegren och alla fantastiska kollegor och det är därför jag har fortsatt i tolv år! Men det är bättre att sluta innan det börjar gå utför och därför är det dags just nu", säger Louise Epstein i ett pressmeddelande.

Hon berättar att hon härnäst ska utveckla en "helt ny och ännu hemlig Sveriges Radio-podd".

Thomas Nordegren berättar att han gärna fortsatt ett par år med pratshowen.

"Jag gillar de oförutsägbara direktsändningarna med Louise", säger han i pressmeddelandet.

Samtidigt, säger han, måste allting ha ett slut och han ser fram emot att få fördjupa sig lite mer.

Det sista programmet sänds den 25 januari nästa år tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester och gäster på scen inför publik från Berwaldhallen i Stockholm.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.