Tom Hardy ska spela seriemördare när svenska deckarparet Keplers bok blir tv-serie. Arkivbild.
Tom Hardy ska spela seriemördare när svenska deckarparet Keplers bok blir tv-serie. Arkivbild. - Foto: TT

Han spelar seriemördare i Keplers "Lazarus"

Svenska kriminalduon Lars Keplers bok "Lazarus" ska bli tv-serie på Apple TV+.


"Lazarus" är Keplers sjunde bok i serien om kriminalkommissarie Joona Linna.

Bokens seriemördare Jurek Walter ska spelas av Tom Hardy, uppger Deadline. Zazie Beetz, känd från bland annat "Atlanta", spelar polisen Saga Bauer.

Den norske manusförfattaren Øystein Karlsen ska skriva, producera och regissera. Han har tidigare regisserat norska tv-serien "Exit".

Bakom pseudonymen Lars Kepler står författarna Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril. Deras böcker har sålt i över 17 miljoner exemplar världen över.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".