Harry Styles anser sig vara för upptagen för att ha tid med kung Charles kröning. Arkivbild.
Harry Styles anser sig vara för upptagen för att ha tid med kung Charles kröning. Arkivbild. - Foto: TT

Harry Styles nästa i raden som nobbar kungen

Att fixa underhållningen till kung Charles kröning den 6 maj har visat sig vara en svårare nöt att knäcka än vad Buckingham Palace hade räknat med. Nu sällar sig Harry Styles till raden av artister som tackar nej till uppdraget att uppträda på kröningskonserten.


Även Elton John, Spice girls, Adele och Ed Sheeren har avböjt medverkan på grund av att det krockar med andra åtaganden, skriver Radar Online.

Representanter för Styles säger att den heta popstjärnan är upptagen med sin "Love on-turné". Några konserter finns dock inte inbokade det aktuella datumet.

Även Elton John tackar nej till inbjudan med hänvisning till "schemakonflikt", men kommer enligt planen inte att starta sin avskedsturné förrän i juni.

Spice Girls skulle enligt planen återförenas och uppträda vid kröningen, men har av oklar anledning dragit sig ur. Bland de artister som hovet hittills säkrats för kröningsshowen finns pojkbandet Take That och systrarna Kylie & Dannii Minogue.

Take Thats återförening blir dock utan stjärnan Robbie Williams som meddelat att han inte kommer att vara med och Jason Orange, som lämnade bandet 2014, har ännu inte bekräftat om han återansluter sig till gruppen för framträdandet.

En källa nära arrangörerna av ceremonin säger till Radar Online att "om du gör en lista över de mest populära artisterna i världen under de senaste 30 åren kommer de alla att övervägas och kontaktas för konserten".

Förberedelserna är i full gång inför Kung Charles III:s kröning i London den 6 maj. Arkivbild.
Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
TT
/
/
/