Komikern Jonatan Unge är en av dem som deltar i Kulturnatt på Kulturhuset Stadsteatern. Arkivbild.
Komikern Jonatan Unge är en av dem som deltar i Kulturnatt på Kulturhuset Stadsteatern. Arkivbild. - Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Kulturhus bjuder in till syndig Kulturnatt

Publicerades: 22 Mar, 21:06

En våning vardera för de sju dödssynderna. Det är temat när Kulturhuset Stadsteatern bjuder in till årets upplaga av Kulturnatt Stockholm, som går av stapeln 22 april.


"Varje synd kommer att levandegöras genom ett flertal kulturaktiviteter, inspirerat av respektive synd. Det blir en helkväll med dans, speed-dejting, musik, målning, konst, kasino, schackturneringar, bufféfrossa, diskussioner med mera", skriver man i ett pressmeddelande.

Bland de som medverkar under kvällen märks bland andra författaren Tone Schunnesson, poddaren och skådespalren Julia Lyskova och komikern Jonatan Unge.

Totalt deltar över 180 museer, bibliotek, teatrar, gallerier och andra kulturella institutioner i Kulturnatt Stockholm. Bland övriga programpunkter finns bland annat en interaktiv utställning om Avicii och en nattvandring på Stockholms slott, framgår det av programmet som släpptes på onsdagen.

TT
/
/
Senaste nytt

Drottningen hyllas i nästa "The Crown"

2 timmar sedan

Publikrekord på Sweden Rock

3 timmar sedan
Festivalen Sweden Rock avslutas på lördagskvällen och arrangemanget har i år haft fler besökare än någonsin tidigare – 171 580 sålda biljetter fördelat på fyra dagar.

Efter knivdåd - skjuter fram utomhusbio

igår 20:04
Annecys internationella festival för animerad film skulle ha öppnats i morgon, söndag, med utomhusbio i parkområdet Le Pâquier intill Annecysjön i sydvästra Frankrike.

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

igår 13:54
Målningar, teckningar och illustrationer av Mumintrollets skapare Tove Jansson, som tidigare inte setts av allmänheten, ställs ut i Paris i höst, skriver The Guardian.

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

igår 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

igår 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.