Eva Longoria tar serien 'Call my agent' till den spansktalande amerikanska marknaden. Arkivbild.
Eva Longoria tar serien 'Call my agent' till den spansktalande amerikanska marknaden. Arkivbild. - Foto: Ashley Landis/AP

Longoria gör spansk version av "Call my agent"

Publicerades: 22 Mar, 22:24

Den Emmybelönade franska serien "Call my agent" får en spanskspråkig nyinspelning med "Desperate housewives"-stjärnan Eva Longoria som producent.


Det är på tv-seriefestivalen Series Mania i Lille i Frankrike som Longoria avslöjar att satirserien om kändisagenternas hektiska liv ska tas till den spansktalande amerikanska marknaden, skriver Variety.

Framgångsrika nyinspelningar av den kritikerrosade serien har tidigare gjorts i Italien, Kanada och Storbritannien. Förutom att producera ska Longoria även regissera de två första avsnitten.

— Som så många människor runt om i världen har jag varit ett stort fan av originalserien och jag är glad över att få ge även de spansktalande amerikanska tv-tittarna en kvick och satirisk inblick bakom kulisserna i underhållningsindustrin, säger Longoria.

Den franska originalserien med Camille Cottin som skådespelaragenten Andréa Martin och namn som Juliette Binoche, Monica Bellucci och Isabelle Huppert som sig själva sändes i fransk tv med rekordpublik i fyra säsonger.

Serien köptes sedan av Netflix och blev snabbt en av strömningstjänstens största franska hits. I den brittiska versionen medverkade stjärnor som Emma Corrin, Helena Bonham Carter och Dominic West.

TT
/
/
Senaste nytt

Drottningen hyllas i nästa "The Crown"

1 timme sedan

Publikrekord på Sweden Rock

2 timmar sedan
Festivalen Sweden Rock avslutas på lördagskvällen och arrangemanget har i år haft fler besökare än någonsin tidigare – 171 580 sålda biljetter fördelat på fyra dagar.

Efter knivdåd - skjuter fram utomhusbio

3 timmar sedan
Annecys internationella festival för animerad film skulle ha öppnats i morgon, söndag, med utomhusbio i parkområdet Le Pâquier intill Annecysjön i sydvästra Frankrike.

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54
Målningar, teckningar och illustrationer av Mumintrollets skapare Tove Jansson, som tidigare inte setts av allmänheten, ställs ut i Paris i höst, skriver The Guardian.

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.