Eva Longoria tar serien 'Call my agent' till den spansktalande amerikanska marknaden. Arkivbild.
Eva Longoria tar serien 'Call my agent' till den spansktalande amerikanska marknaden. Arkivbild. - Foto: Ashley Landis/AP

Longoria gör spansk version av "Call my agent"

Den Emmybelönade franska serien "Call my agent" får en spanskspråkig nyinspelning med "Desperate housewives"-stjärnan Eva Longoria som producent.


Det är på tv-seriefestivalen Series Mania i Lille i Frankrike som Longoria avslöjar att satirserien om kändisagenternas hektiska liv ska tas till den spansktalande amerikanska marknaden, skriver Variety.

Framgångsrika nyinspelningar av den kritikerrosade serien har tidigare gjorts i Italien, Kanada och Storbritannien. Förutom att producera ska Longoria även regissera de två första avsnitten.

— Som så många människor runt om i världen har jag varit ett stort fan av originalserien och jag är glad över att få ge även de spansktalande amerikanska tv-tittarna en kvick och satirisk inblick bakom kulisserna i underhållningsindustrin, säger Longoria.

Den franska originalserien med Camille Cottin som skådespelaragenten Andréa Martin och namn som Juliette Binoche, Monica Bellucci och Isabelle Huppert som sig själva sändes i fransk tv med rekordpublik i fyra säsonger.

Serien köptes sedan av Netflix och blev snabbt en av strömningstjänstens största franska hits. I den brittiska versionen medverkade stjärnor som Emma Corrin, Helena Bonham Carter och Dominic West.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!