David Batras nya program heter "Sov gott" och Antonija Mandir är en av de som medverkar.
David Batras nya program heter "Sov gott" och Antonija Mandir är en av de som medverkar. - Foto: Anders Wiklund/TT och Stella Pictures

Här är David Batras nya SVT-program: "Tvekade inte"

Sömnproblem är temat för David Batras nya program på SVT. I "Sov gott" ska programledaren, som själv har svårt att sova, försöka lösa problemen med hjälp av sömnforskaren Christian Benedict.


David Batra har gjort succé med SVT-programmen "Världens sämsta indier" och "Hårt väder". Nu kommer komikern med ytterligare ett program i kanalen: "Sov gott", tillsammans med sömnforskaren Christian Benedict.

Svårt att sova? Här är Christian Benedicts 4 enkla knep för att somna snabbare

David Batras nya program "Sov gott"

Ytterligare fyra kändisar – författaren Björn Hellberg, komikern Anna Mannheimer, influencern Antonija Mandir och handbollsspelaren Loui Sand, brottas också med olika sorters sömnsvårigheter och kommer att medverka i programmet.

"Jag har i hela mitt liv själv brottats med stora sömnproblem så när chansen dök upp att leda de här mötena med fyra andra sömnstörda personer och få hjälp av Christian så tvekade jag inte. Förhoppningsvis kan vi hjälpa även andra som har svårt att komma till ro på nätterna", säger Batra i ett pressmeddelande.

David Batra chockar följarna – visar upp dubbelgångaren: "Förvirrad"

När har David Batras "Sov gott" premiär i SVT?

"Sov gott" har premiär på SVT 20 april.

TT
/
SVT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!