"Skrothögen" fick lämna Masked Singer 2023.
"Skrothögen" fick lämna Masked Singer 2023. - Foto: Ali Lorestani/TT

Masked Singer 2023: "Skrothögen" först att åka ut

Den första att skickas ut ur TV4:s Masked Singer 2023 är en skrothög. Panelmedlemmen Felix Herngren gissade för en gångs skull rätt på vem som dolde sig inuti dräkten.


— Det är någon som har bytt namn och haft missbruksproblem, jag tror att det är Joakim Lundell, säger Felix Herngren i programmet.

När programledaren David Hellenius väl lyfte på den lilla tv:n som utgör skrothögens huvud visade det sig att det mycket riktigt var Youtubeprofilen inne i dräkten.

— Så jävla sjukt, han har ju aldrig rätt. När du började gå in på det här spåret tänkte jag "det är inte sant!", sade Joakim Lundell till Felix Herngren.

Masked Singer 2023: Här är alla deltagare i masker

Flera masker i premiären av Masked Singer 2023

I första avsnittet för den tredje säsongen av "Masked singer" fick publiken även möta en magisk bok, en forskare med tillhörande dinosauriebebis, en superhjälte, en karamell och en fågelskrämma. Hälften av startfältet presenteras i första programmet och den andra halvan i nästa.

Under de två första säsongerna har Pernilla Wahlgren varit den paneldeltagare som har gissat rätt flest gånger.

— De var inte säkra på att jag skulle få fortsätta i säsong tre eftersom jag var för bra. Så om jag gissar fel så vet ni varför, sade hon.

Felix Herngren om Masked Singer 2023: "Tumult i panelen"

Först att lämna Masked Singer 2023

I det första avsnittet hamnade den magiska boken, forskaren och skrothögen i botten när publiken röstat på sin favorit. Panelen fick då möjlighet att rädda kvar en av dem och valde den magiska boken.

— Det här känns som en karaktär som har väldigt mycket mer att ge och den kommer med mycket energi till programmet, sade Måns Zelmerlöw.

Efter att skrothögen och forskaren framfört varsitt extranummer och publik samt panel avlagt sina röster stod det klart att skrothögen fick bli den första maskerade kändisen att lämna "Masked singer".

— Jag är inte förvånad att jag står här. Jag visste att jag skulle vara den sämsta sångaren, sade Joakim Lundell.

Allt om Nour El Refai: Familjen, Masked Singer 2023 och relationen med Henrik Schyffert

Joakim Lundell utnämner sig själv till säsongens sämsta sångare i "Masked singer". Pressbild.
TT
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.