Oscar Töringe och Louise Peterhoff spelar huvudrollerna i 'Alltid vara vi', musikteater av Veronica Maggios och Oskar Linnros musik, på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Arkivbild.
Oscar Töringe och Louise Peterhoff spelar huvudrollerna i 'Alltid vara vi', musikteater av Veronica Maggios och Oskar Linnros musik, på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Arkivbild. - Foto: Ezra Brismo/TT

Maggiomusikal återkommer i höst

Publicerades: 1 Apr, 13:34

Pjäsen "Alltid vara vi", som bygger på musik av Veronica Maggio och Oscar Linnros, förlängs till hösten. Den 8 september är det nypremiär på föreställningen på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm.


"Efter en helt utsåld spelperiod var det flera tusen människor som inte har fått möjligheten att se den här unika föreställningen. Jag är så glad och tacksam för att vi nu kan erbjuda publiken en ny spelperiod under hösten", säger Maria Sid, teaterchef på Kulturhuset Stadsteatern, i ett pressmeddelande.

Handlingen är fiktiv om ett kärlekspar som tvingas in i studion igen när deras gemensamma band återförenas – men musiken bygger på Veronica Maggios album "Satan i Gatan" som kom 2011, och Oskar Linnros album "Vilja bli" från året innan. Regissör är Alexander Mørk-Eidem och Oscar Töringe och Louise Peterhoff spelar huvudrollerna.

De nya speldatumen är 8 april – 22 oktober.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Skådespelaren Paul Geoffrey död

idag 10:12
Den brittiske skådespelaren Paul Geoffrey, bland annat känd för sin roll som riddaren Percival i kung Arthur-dramat "Excalibur" från 1981, är död. Han avled i sviterna av cancer den 3 juni i Santa Fe i USA, skriver Deadline.

Nya Indiana Jones-filmen väntas gå mot flopp

idag 08:20
"Indiana Jones and the dial of destiny" går mot en publikmässig flopp. I alla fall om man få tro analytikerna, skriver Deadline.

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24
Basgångarna från högtalarna på Sweden Rocks festivalområde fortsätter att dåna. På fredagskvällen intog legendariska heavy-metalbandet Iron Maiden huvudscenen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.