Pedro Pascal, känd från 'The last of us', har fått en roll i Ethan Coens kommande film 'Drive-away dolls'. Arkivbild.
Pedro Pascal, känd från 'The last of us', har fått en roll i Ethan Coens kommande film 'Drive-away dolls'. Arkivbild. - Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Pedro Pascal värvas till Coens nya film

Pedro Pascal, känd från "The last of us", plockas nu upp av kritikerhyllade regissören Ethan Coen för en roll i hans nya film "Drive-away dolls", enligt IndieWire.


Även skådespelaren Matt Damon har anslutit sig till filmteamet, bekräftar filmsajten.

"Drive-away dolls" är Ethan Coens solodebut som regissör, den första film han gör utan sin bror Joel. Filmen beskrivs som en "comedy caper"- film, ett slags komediäventyr. Den handlar om två egenartade kompisar som inte får ihop livet. För att börja om på nytt ger de sig ut på en lång bilresa, som vänds upp och ner när de möter ett galet gäng kriminella.

I filmen ser vi bland andra Margaret Qualley och Geraldine Viswanathan. Beräknad premiär är i september.

TT
/
/
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

2 timmar sedan

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

2 timmar sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

2 timmar sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

idag 09:12
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

idag 08:46
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

idag 08:04
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.