Skådespelaren Shannen Doherty har genomgått strålningsbehandling efter att hennes bröstcancer spridit sig till hjärnan. Arkivbild.
Skådespelaren Shannen Doherty har genomgått strålningsbehandling efter att hennes bröstcancer spridit sig till hjärnan. Arkivbild. - Foto: John Salangsang/AP/TT

Shannen Dohertys cancer spridd till hjärnan

Skådespelaren Shannen Doherty, känd bland annat för sin roll som Brenda Walsh i tv-serien "Beverly Hills, 90210", berättar i ett känslosamt inlägg på Instagram att hennes cancer spridit sig till hjärnan, rapporterar CNN.


På tisdagen publicerade Doherty en video på Instagram som visar när hon, med tårfyllda ögon, genomgår strålningsbehandling.

"Det är uppenbart hur rädd jag är", skriver Shannen Doherty och fortsätter:

"Oron... tajmingen... Det är så här cancer kan se ut".

Den nu 52-åriga Shannen Doherty drabbades av bröstcancer 2015 som dock behandlades framgångsrikt. 2020 meddelade Doherty att cancern kommit tillbaka och spred sig.

TT
/
/
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

1 timme sedan

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

3 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

idag 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.