Skådespelarna Russell Crowe och Djimon Hounsou i 'Gladiator'. Arkivbild.
Skådespelarna Russell Crowe och Djimon Hounsou i 'Gladiator'. Arkivbild. - Foto: Jaap Buitendijk/Dreamworks/AP/TT

Sex skadade under "Gladiator"-inspelning

Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.


Inspelningen av Gladiator 2 är i full gång. 

Olyckan inträffade när man filmade en stuntscen med eld tidigare i veckan. Sex personer brännskadades och fick föras till sjukhus med icke livshotande skador, enligt filmbolaget Paramount. Fyra av dem vårdas fortfarande på sjukhus och deras tillstånd uppges vara stabilt.

"Säkerhets- och sjukvårdsteamen på plats kunde agera snabbt så att de drabbade omedelbart fick vård", säger filmbolaget i ett uttalande.

Den kommande filmen är en uppföljare till 23 år gamla "Gladiator". Filmen regisseras av Ridley Scott, som även låg bakom originalet, och på rollistan finns bland andra Pedro Pascal, Paul Mescal och Denzel Washington.

TT
/
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

1 timme sedan

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

2 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

idag 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.