Kesha på röda mattan 2018. Arkivbild.
Kesha på röda mattan 2018. Arkivbild. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Förlikning mellan Kesha och Dr Luke

Popstjärnan Kesha Rose Sebert och producenten Lukasz "Dr Luke" Gottwald har nått en förlikning i den mångåriga rättstvist som grundade sig i anklagelser om att Gottwald skulle ha drogat och våldtagit henne. Hon har sedermera stämts för förtal.


Några detaljer om förlikningen har ännu inte offentliggjorts.

Förlikningen meddelades av båda parter genom Instagram.

Den första stämningsansökan lämnades in av Kesha för nästan ett decennium sedan, i oktober 2014. En rättegång var planerad att hållas i sommar.

Under årens gång har flera kända namn lämnat vittnesmål, bland annat popstjärnorna Lady Gaga, Kelly Clarkson, Katy Perry och Pink.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

Fröken Snusk: Jag är besviken

1 timme sedan

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44
Brittiska stjärnskottet Raye slår nytt rekord i att vinna flest priser på Brit Awards på en och samma kväll.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

igår 20:08
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.

Lykke Li tolkar Cash – och hintar om ny musik

igår 15:34
Artisten Lykke Li har släppt en cover av countrylegendaren Johnny Cash stora hit "Ring of fire" från 1963. Låten, som släpptes på fredagen, dyker upp i den nya Netflix-filmen "Damsel" med premiär den 8 mars, skriver Variety.