Ashton Kutcher och Mila Kunis ber om ursökt för de brev de skrev till rätten till stöd för den numera våldtäktsdömde tidigare kollegan Danny Masterson. Arkivbild.
Ashton Kutcher och Mila Kunis ber om ursökt för de brev de skrev till rätten till stöd för den numera våldtäktsdömde tidigare kollegan Danny Masterson. Arkivbild. - Foto: Jae C. Hong/AP/TT

Kutcher och Kunis ångrar stöd till Masterson

Skådespelaren Danny Masterson, mest känd från "That ’70s show" dömdes tidigare i veckan till 30 års fängelse för två våldtäkter. Skådespelarparet Ashton Kutcher och Mila Kunis ber nu om ursäkt för att de tidigare uttryckt stöd för den nu dömde Masterson.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Mastersons tidigare kollegor från "That ’70s show", Ashton Kutcher och Mila Kunis, ber, i en video på Instagram, om ursäkt för de brev de skrev till rätten å den forne kollegans vägnar. I breven beskrev de Masterson som en person som behandlar andra "med anständighet, jämlikhet och generositet" och som "en enastående förebild och vän" och en "storebrorsfigur."

Sedan breven blev offentliga har Kutcher och Kunis kritiserats för att de gick i god för Mastersons karaktär med förhoppningen om att domaren skulle döma honom till ett mildare straff.

Kutcher säger i videon att breven som paret skickade var avsedda för domaren att läsa och inte för att undergräva offrens vittnesmål eller att åter traumatisera dem på något sätt.

— Vi skulle aldrig vilja göra det och vi är ledsna om det har skett.

Kunis säger i videon att paret står på offrens sida.

— Våra tankar går till varenda person som någonsin utsatts för sexuella övergrepp eller våldtäkt, säger Mila Kunis

TT
/
/
/