Skärmbild från 'The division 2'. Pressbild.
Skärmbild från 'The division 2'. Pressbild. - Foto: Ubisoft

Nytt "The division" utvecklas i Malmö

Malmöutvecklaren Massive har börjat sätta samman en utvecklingsgrupp för att bygga den tredje numrerade delen i "The division"-serien, meddelar ägaren Ubisoft i ett pressmeddelande.


Den taktiska tredjepersonsskjutaren fokuserar på samarbete och jakt på bättre vapen och utrustning, och utspelas i ett pandemidrabbat USA. "The division 2" från 2019 har spelats av 40 miljoner spelare.

Förutom den kommande trean släpps fortfarande material till föregångaren, och på olika håll i världen arbetar andra studior med ett mobilspel och ett gratisspel i serien.

Ubisoft har utsett Julian Gerighty till exekutiv producent för hela varumärket, för att se till att utvecklingen av alla titlar går i en och samma riktning, meddelar bolaget. Han var kreativt ansvarig för "The division 2" och är för närvarande det för Massives kommande "Star wars outlaws", en roll han behåller tills dess att det spelet är släppt.

TT
/
USA
/
Senaste nytt

Tusentals tog farväl av MacGowan i Dublin

Amir Akrouti riktar grova anklagelser mot Johanna Bladh: ”Hållit det här inne, men nu exploderade jag”

1 timme sedan
Influencern Amir Akrouti går till hård attack mot författaren och medieprofilen Johanna Bladh. I en serie inlägg på Instagram ankagar han bland annat Johanna för mobbning. Nu svarar Johanna på anklagelserna. – Jag är chockad och ledsen, säger hon till Bloggbevakning.

"Rörd och glad" Fosse i Rinkeby

2 timmar sedan
Stämningsfull sång, personliga tal och en avspänd Nobelpristagare. Under fredagen besökte Jon Fosse Rinkeby bibliotek i Stockholm.

The Pretenders kommer till Sverige

2 timmar sedan
Rockbandet The Pretenders med sångerskan och gitarristen Chrissie Hynde i spetsen kommer till Sverige i vår.

Nya säsongen av "Bachelor" uppskjuten

3 timmar sedan
Det skulle ha sänts en ny säsong av "Bachelor" i TV4 i höst, inspelad i Mexiko och med en ny programledare. Men programmet är uppskjutet.

Oprah Winfrey chockar världen med sitt nya utseende: "Ozempic?"

3 timmar sedan
När Oprah Winfrey gick på premiären av The color Purple i Los Angeles så riktades genast världens strålkastarljus på talkshowlegenden – som ser väldigt annorlunda ut jämfört med för bara ett par månader sedan. Ozempic, tror många.