South Ocean Festival i Malmö och Sibbarp äger rum 12-13 juli 2024.
South Ocean Festival i Malmö och Sibbarp äger rum 12-13 juli 2024. - Foto: Adam Ihse/TT

South Ocean Festival blir av igen

Malmö och Sibbarp kan räkna med musikfestival nästa juli igen. South Ocean Festival blir av tack vare succén i somras, enligt arrangörerna.


Florence and the Machine, Röyksopp, Father John Misty, The Libertines, Benjamin Ingrosso och Albin Lee Meldau var dragplåstren som spelade på festivalen i somras och som lockade 16 000 gäster.

Inga artister för nästa år är ännu presenterade, men biljetter släpps den 25 september. South Ocean Festival äger rum 12-13 juli 2024.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.