Erik 'Jerka' Johansson. Arkivbild.
Erik 'Jerka' Johansson. Arkivbild. - Foto: Mikaela Landeström/TT

Prime Video gör ny actionserie

"Hell of a date". Det är arbetsnamnet på en kommande actionserie från Prime Video. Serien spelas just nu in i Stockholm och får premiär någon gång under nästa år.


Bland skådespelarna finns Erik "Jerka" Johansson, Hanna Alström, Adam Pålsson, Alba August, Valter Skarsgård och Nina Zanjani. För regin står danske Milad Avaz, som tidigare gjort filmer och tv-serier som "Kollision" och "Blodsbröder".

Serien utspelar sig i den svenska politikens och journalistikens värld. Ett sabotage mot en gasledning, följt av mystiska strömavbrott, gör att Sverige står inför en olycksbådande vinter.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Unesco lyfter nyckelharpans nätverk

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06
Vad händer egentligen i Bonde söker fru? Under loppet av ett avsnitt så är det inte en utan två bruttor som bränner ifrån Jens Lundins gård. Måtte det inte bli som jag tror nu....

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.