First Aid Kit har drabbats av sjukdom och måste ställa in tre konserter. Arkivbild.
First Aid Kit har drabbats av sjukdom och måste ställa in tre konserter. Arkivbild. - Foto: Jonas Ekströmer/TT

First Aid Kit ställer in

First Aid Kit ställer in tre konserter på sin turné på grund av sjukdom. Johanna Söderberg har tappat rösten och måste vila, skriver systrarna Söderberg på Instagram.


"Johanna har varit sjuk och vi hade hoppats att hon skulle vara bättre till konserterna, men hon har ingen röst och känner sig fortfarande inte bra så vi fattade det svåra men nödvändiga beslutet i dag (läs i lördags, red:s anmärkning) att försöka boka om dem".

Konsertdatumen som ställs in är Huskvarna Folkets park 26/11, Vega i Köpenhamn 27/11 och Folketeateret i Oslo 28/11.

Systrarna Klara och Johanna Söderberg skriver att de "arbetar hårt och snabbt" för att hitta ersättningsdatum tidigt 2024.

TT
/
/
Senaste nytt

Ilskan efter kvalfinalen: "Uppenbart korrupt"

Fröken Snusk: Jag är besviken

1 timme sedan
Fröken Snusk var en hårsmån från att gå till final i Melodifestivalen. Men Jay Smith knep platsen trots samma poäng och nu kritiseras SVT för upplägget i kvalfinalen. Kanske ska de kika över det en vända och se om det behöver ändras till nästa år, säger hårdrocksduon Scarlet, som hamnade fyra.

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44
Brittiska stjärnskottet Raye slår nytt rekord i att vinna flest priser på Brit Awards på en och samma kväll.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

igår 20:08
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.