Skådespelaren Shannen Doherty, känd som Brenda Walsh i tv-serien 'Beverly Hills, 90210', berättar att hennes cancer fortsätter att sprida sig. Arkivbild.
Skådespelaren Shannen Doherty, känd som Brenda Walsh i tv-serien 'Beverly Hills, 90210', berättar att hennes cancer fortsätter att sprida sig. Arkivbild. - Foto: Danny Moloshok/AP/TT

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.


Doherty fick diagnosen bröstcancer redan 2015 och i februari 2020 berättade stjärnan att hennes cancer kommit tillbaka året innan och kategoriserades som stadium 4.

I somras berättade Doherty att läkarna hittat metastaser i hennes hjärna och att hon skulle genomgå strålningsbehandling.

"Jag vill inte dö. Jag är inte klar med att leva. Jag är inte klar med att älska, jag är inte klar med att skapa", säger "Beverly Hills, 90210"-stjärnan i en intervju med tidningen People och tillägger att hennes diagnos haft en stor påverkan på hennes syn på livet.

TT
/
Senaste nytt

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.

De kan få Kasper Salin-priset

1 timme sedan
Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

2 timmar sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

3 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.