Torsdag 22 Februari 2024
'Squid game'-skaparen Hwang Dong-hyuk avslöjar detaljer om den nya säsongen. Arkivbild.
'Squid game'-skaparen Hwang Dong-hyuk avslöjar detaljer om den nya säsongen. Arkivbild. - Foto: Lee Jin-man/AP

Djupare budskap i nya "Squid game"

Länge gick det trögt med manusskrivandet för "Squid game"-skaparen Hwang Dong-hyuk, men nu pågår inspelningen av den andra säsongen av succéserien enligt plan.


Under en pressvisning på inspelningsplatsen berättar Dong-hyuk för Korea Herald, som citeras av NME, att den kommande säsongen kommer att innehålla nya tävlingar och karaktärer, samt "djupare handling och budskap".

"Vi har filmat den andra säsongen av "Squid game" sedan i juli och känner pressen att göra bra ifrån oss, men vi ska se till att belöna tittarna med en bra resultat", säger han.

Netflix har ännu inte meddelat något premiärdatum för säsong två, men enligt Hwang Dong-hyuk kommer inspelningen kommer att pågå en bit in på nästa år.

I veckan meddelade Netflix att det även blir en fortsättning på realitytävlingen ”Squid game: The challenge”, där 55-åriga Mai Whelan bland 456 deltagare i onsdags stod som ensam segrare och vinnare av prissumman på 50 miljoner kronor.

TT
/
Senaste nytt

Fröken Snusk om konkurrenten Lia Larsson – ärliga uttalandet

Christian Bauers vassa pik till Niclas Wahlgren

1 timme sedan
Niclas Wahlgren publicerade en video där han dansar och spelar luftgitarr. Inte långt efter att videos publicerades la Christian Bauer en kommentar.

Hanna Friberg om Vasaloppet: “Det var avgörande i min träning"

1 timme sedan
Den 3 mars är det dags för Vasaloppet och det är många som planerar att åka till skidspåren. Nyheter24 har pratat med Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, som berättar den tuffa träningen inför loppet.

Danny Saucedos oväntade krav backstage på Melodifestivalen

1 timme sedan
Danny Saucedo gör comeback i Melodifestivalen med låten “Happy That You Found Me". Men vad MÅSTE egentligen den rutinerade artisten ha i logen under sångtävlingen? Det har han berättat för Nyheter24…

Pernilla Wahlgren ambassadör för hårt kritiserade Ozoneair: "Spelar på folks rädsla"

1 timme sedan
Pernilla Wahlgrens kontrakt med luftrenarföretaget Ozoneair uppges vara värt miljoner. Nu möts Ozoneair av hård kritik från Konsumentverket. Detta då Ozoneair bland annat hävdat att deras luftrenare kan bekämpa sjukdomar.

Biskopens otrohet blir film: "Chockad"

2 timmar sedan
Biskopen Thomas Peterssons otrohetsaffär ska filmatiseras, skriver Moviezine. Han var biskop i Visby stift men avkragades sedan han haft ett utomäktenskapligt förhållande med en anställd i stiftet.