Torsdag 22 Februari 2024
'Love Story'-skådespelaren Ryan O'Neal har avlidit, 82 år gammal. Här tillsammans med sin med medspelare Ali MacGraw 45 år efter att filmen släpptes. Arkivbild.
'Love Story'-skådespelaren Ryan O'Neal har avlidit, 82 år gammal. Här tillsammans med sin med medspelare Ali MacGraw 45 år efter att filmen släpptes. Arkivbild. - Foto: Elise Amendola/AP

Skådespelaren Ryan O’Neal död – blev 82 år

Den Oscarsnominerade skådespelaren Ryan O’Neal har avlidit, 82 år gammal. Mest känd är han för en rad filmer från 1970-talet som "Love story", "Paper moon", "Go’dag yxskaft" och "Barry Lyndon".


Sonen Patrick O'Neal meddelade dödsfallet på fredagen i ett långt inlägg på Instagram.

"Ryan var en mycket generös man som alltid har funnits där för att hjälpa sina nära och kära i decennium efter decennium. Samma människor är förkrossade i dag och kommer att vara det länge,” skriver Patrick O'Neal.

TT
/
Senaste nytt

Fröken Snusk om konkurrenten Lia Larsson – ärliga uttalandet

Christian Bauers vassa pik till Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren publicerade en video där han dansar och spelar luftgitarr. Inte långt efter att videos publicerades la Christian Bauer en kommentar.

Hanna Friberg om Vasaloppet: “Det var avgörande i min träning"

1 timme sedan
Den 3 mars är det dags för Vasaloppet och det är många som planerar att åka till skidspåren. Nyheter24 har pratat med Hanna Friberg, influencer och tidigare vasaloppsåkare, som berättar den tuffa träningen inför loppet.

Danny Saucedos oväntade krav backstage på Melodifestivalen

1 timme sedan
Danny Saucedo gör comeback i Melodifestivalen med låten “Happy That You Found Me". Men vad MÅSTE egentligen den rutinerade artisten ha i logen under sångtävlingen? Det har han berättat för Nyheter24…

Pernilla Wahlgren ambassadör för hårt kritiserade Ozoneair: "Spelar på folks rädsla"

1 timme sedan
Pernilla Wahlgrens kontrakt med luftrenarföretaget Ozoneair uppges vara värt miljoner. Nu möts Ozoneair av hård kritik från Konsumentverket. Detta då Ozoneair bland annat hävdat att deras luftrenare kan bekämpa sjukdomar.

Biskopens otrohet blir film: "Chockad"

2 timmar sedan
Biskopen Thomas Peterssons otrohetsaffär ska filmatiseras, skriver Moviezine. Han var biskop i Visby stift men avkragades sedan han haft ett utomäktenskapligt förhållande med en anställd i stiftet.