Luke Newton och Nicola Coughlan spelar Colin Bridgerton och Penelope Featherington i säsong tre av 'Familjen Bridgerton'. Pressbild.
Luke Newton och Nicola Coughlan spelar Colin Bridgerton och Penelope Featherington i säsong tre av 'Familjen Bridgerton'. Pressbild. - Foto: Netflix

Då kommer säsong tre av "Familjen Bridgerton"

Första halvan av tredje säsongen av den populära kostymserien "Familjen Bridgerton" får premiär 16 maj nästa år. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.


Säsongen delas upp i två delar om fyra avsnitt vardera och den andra delen har premiär 13 juni.

I fokus står rollfigurerna Colin Bridgerton och Penelope Featherington, som tittarna redan har fått lära känna i de första två säsongerna av serien. "Familjen Bridgerton" utspelar sig i det tidiga 1800-talets London och kretsar kring de åtta syskonen Bridgerton.

Det har även gjorts en spinoff-serie om den brittiska drottning Charlottes liv som ung, "Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte", som hade premiär tidigare i år.

Netflixserien bygger på författaren Julia Quinns böcker och har nominerats till flera priser. Den produceras av bland andra Shonda Rhimes, som tidigare har gjort "Grey's anatomy" och "Scandal".

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!