Regissören Martin Scorsese gör succé på Tiktok tillsammans med sin dotter Francesca. Arkivbild.
Regissören Martin Scorsese gör succé på Tiktok tillsammans med sin dotter Francesca. Arkivbild. - Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Scorseses nya karriär: Tiktok-stjärna

Filmregissören Martin Scorsese gör vid 81-års ålder succé på Tiktok. Scorsese, som ofta kallas världens främste nu levande filmskapare, gör sedan i höstas 30 sekunder långa filmklipp tillsammans med sin dotter Francesca.


I en intervju med The Guardian säger han att det är roligt att få folk att skratta åt dem när de är hemma "iklädda pyjamas och omgivna av hundar". Han berättar också att det är dottern som står för regin. I ett inlägg får pappa Scorsese gissa vad en menskopp är, i en annan testar dotter Scorsese honom på hans kunskaper i slang.

Martin Scorsese säger att han lurades in i sin oväntade karriär:

— Hon (dottern) sade åt mig att göra si och säga så. Sedan blev det viralt", säger Martin Scorsese om hur det hela började i pratshowen Colbert late show.

Far och dotter Scorseses popularitet på Tiktok har lett till att de anlitats för att göra ett reklaminslag för Super Bowl.

TT
/
/
/
Senaste nytt

New Kids on The Block släpper nytt

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

1 timme sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

2 timmar sedan
Han kallades för världens främsta tenor – men en ny pjäs skildrar hur pressen tärde på Jussi Björling. Regissören Björn Runge berättar operasångarens historia sedd från hustrun Anna-Lisas ögon.

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

2 timmar sedan
Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.