Det blev en andraplats i finalen för Medina med det fartfyllda bidraget 'Que sera' i Melodifestivalen.
Det blev en andraplats i finalen för Medina med det fartfyllda bidraget 'Que sera' i Melodifestivalen. - Foto: Claudio Bresciani/TT

Medina: Som upplagt för revansch

Medina surar inte, trots att de snuvades på förstaplatsen i Melodifestivalfinalen. Men de är sugna på revansch. Om Mello vill ha oss tillbaka så kör vi, säger Sami Rekik


I kvällens final blev det favorittippade Marcus & Martinus som kammade hem vinsten. Men på andra plats kom den färgsprakande duon som inte verkar hänga över förlusten. För två år sedan kom duon på tredje plats med låten “In i dimman”.

— Nu har vi blivit trea och tvåa så det börjar närma sig. Det är som upplagt för revansch. Till och med vi fattar ju det. Så om Mello vill ha tillbaka oss så kör vi, säger Sami Rekik.

Hela veckan har Medina toppat listan över Sveriges mest strömmade låtar på Spotify. Men trots detta vågade de inte tro att de skulle knipa en plats på pallen.

— Oh my god, fatta skrällen! Vi trodde på riktigt att vi skulle ligga där i mitten någonstans. Det var förhoppningarna, att bli topp fem iallafall. Men tvåa, det är för bra, säger Ali Jammali.

Under kvällens final fick de hela arenan att ställa sig upp när de levererade låten "Que sera".

— Alltså, vi skrek och hoppade som vi inte har gjort någon gång under de här två veckorna. Vi var så nöjda med varenda liten detalj, säger Sami Rekik.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!