Tidigare landslagsmålvakten Thomas Ravelli dolde sig bakom Bergatrollets kostym.
Tidigare landslagsmålvakten Thomas Ravelli dolde sig bakom Bergatrollets kostym. - Foto: Emma Larusdottir/TV4

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.


Fakta: De tävlar i "Masked singer"

Snögubben (Tomas Brolin)

Lejonet (Markus Aujalay)

Väckarklockan (Ewa Roos)

Skyddsängeln (Therese Alshammar)

Bergatrollet (Thomas Ravelli)

Discokulan

Kameleonten

Ufot/Ufona

Prinsesstårtan

Pirathajen

Pandorna

Skelettet

I kväll var det dags igen. Mot alla odds dolde sig ytterligare en fotbollsspelare i Bergatrollets väldiga kostym vilket Måns – med en viss tvekan – också gissade.

Kameleonten och discokulan tog sig vidare till nästa veckas kvartsfinal, och genom att ta hem ett så kallat "vinnarbattle" skaffade sig Kameleonten fördelen att få välja motståndare nästa vecka.

Kameleontens sånginsatser rosades även den här fredagen. En Whitney Houston-tolkning fick både juryn och publiken att stå upp och hyllades av Måns Zelmerlöw som ett av de starkaste numren i programmets historia.

Efter att Bergatrollet och Ufona duellerat om den sista kvartsfinalplatsen var det trollet som fick ta av sig masken och där dolde sig ingen mindre än fotbollsmålvakten Thomas Ravelli.

— Det här är det roligaste jag gjort, sade Ravelli efteråt, och berättade att främsta anledningen till att han ställde upp i programmet var att Måns Zelmerlöw upprepade gånger gissat på honom genom åren.

Även de tidigare säsongernas dominant Pernilla Wahlgren tilldelades ett poäng i programmet eftersom hennes ersättare Henrik Schyffert för några veckor sedan faktiskt gissat att Skyddsängeln, som fick lämna programmet förra veckan, var Therese Alshammar.

Måns Zelmerlöw samlar poäng i "Masked singer" genom att pricka in ytterligare en fotbollsspelare från VM-94-laget.
TT
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!