Den fjärde säsongen av tv-serien 'Stranger Things' får premiär i två delar. Arkivbild.
Den fjärde säsongen av tv-serien 'Stranger Things' får premiär i två delar. Arkivbild. - Foto: TT

Stranger things säsong 4: Då har den premiär på Netflix

"Stranger things" har tagit hela världen med storm. Nu avslöjar streamingtjänsten Netlix premiärdatumet – eller snarare datumen – för den fjärde säsongen av succéserien.


"Stranger things" har blivit en av Netflix allra mest populära serier och många fans världen över har väntat länge på den fjärde säsongen.

Nu avslöjar Netflix äntligen när den nya säsongen av sci fi-serien kommer att ha premiär – och det är vid två tillfällen.

Stranger things säsong 4: Premiärdatum på Netflix

"Stranger things", säsong 4, har nämligen delats upp i två delar– där de första avsnitten släpps den 27 maj, medan övriga har premiär först den 1 juli, skriver The Hollywood Reporter.

Nya säsongen av Stranger things är extra lång

Orsaken till det oortodoxa beslutet är att den fjärde säsongen innehåller nästan dubbelt så många avsnitt som tidigare säsonger av succéserien med bland andra Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard och Noah Schnapp.

"Stranger things 4 har varit tuffaste säsongen"

Seriens upphovsmän, bröderna Duffer, kommenterar den kommande säsongen i ett uttalande till The Hollywood Reporter.

– 'Stranger things 4' har varit den tuffaste säsongen hittills – men också den vi är mest nöjda med. Alla inblandade är otroligt stolta över resultatet, och vi längtar efter att få dela det med er. 

Fler säsonger av Stranger things kommer

Enligt den ena halvan av brödraduon vankas det också fler säsonger av science fiction-succén i framtiden.

– Serien slutar inte med säsong fyra. Vi vet vad slutet är – och vi vet när det kommer, sade Ross Duffer till Hollywood Reporter 2020.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!