Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel gick på en mysig biodejt. - Foto: Christine Olsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Nya detaljen från kronprinsessan Victoria och Daniels mysiga dejt: "Dom frågade..."

Kronprinessan Victoria och prins Daniel såg till att göra något riktigt romantiskt under sin barnfria kväll. Vad kan vara bättre än att gå på bio ihop? Nu framkommer det nya uppgifter från parets mysiga kväll på tu man hand.


När Ulf Kristersson höll sin påkostade 60-års fest i Sagerska huset så hade han bjudit in flera av kronprinsessan Victorias vänner så som Peder Dinkelspiel och Jacob De Geer. 

Även prins Daniels vänner Martin Lorentzon och Fredrik Wersäll hade erhållit inbjudan till det omdiskuterade – och kritiserade – kalaset dit över 350 gäster var inbjudna, enligt Allt om kungligt.

Ett mer privat kalas ägde rum några dagar tidigare, och då var bland andra E-Type, Melinda Jacobs, Dominika Peczynski och Anders Borg på plats för ett intimt mingelfirande, något som Aftonbladet kunde avslöja.

Men några som lös med sin frånvaro den 24 januari då Ulf Kristerssons storslagna födelsedagsfest ägde rum, det var kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Huruvida de var bjudna eller inte har inte framgått.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel gick på bio – såg "punkfilm" om Imperiet och Thåström

Svensk Dam var det som först avslöjade att paret under sin barnfria kväll valde att hitta på en väldigt mysig och klassisk dejtaktivitet på tu man hand– nämligen att gå på bio.

Samtidigt som deras vänner festade med Ulf Kristersson på Sagerska palatset så gick de och såg dokumentärfilmen Ett hjärta är alltid rött som visas på biografen Zita i Stockholm. 

Den handlar om det svenska punkbandet Imperiet och dess frontfigur Joakim Thåström, som tidigare var verksam i bandet Ebba Grön.

Att både prins Daniel och prinsessan Victoria är stora fans till just Joakim Thåström har varit känt i många år, och redan år 2009 så kunde Expressens hovreporter Johan T Lindvall avslöja att paret gick på Thåström-konsert ihop.

Imperiet 1986. Från vänster: Fred Asp, Christian Falk, Per Hägglund och Joakim Thåström. Bildkälla: Kent Östlund/SvD/TT Bild

Kronprinssesan Victoria och prins Daniel på biodejt

För Nyheter24 berättar nu en källa att både Daniel och Victoria tycktes vara stora Thåström-fans, och att de under biobesöket var "folkliga". 

Uppgiftslämnaren säger till Nyheter24 att det "känns helt stört" – på ett positivt sätt – att paret valde att gå att se den punkiga filmen istället för att gå på Ulf Kristerssons fest.

– De frågade också om det såldes popcorn, berättar en källa för Nyheter24.

Och visst är "Vickan" hela folkets prinsessa. Istället för att smyga ut någon hemlig väg så valde både hon och Daniel att stolta gå ut via den stora entrén efter filmvisningen. 

Biograf Zita i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!