Melinda Jacobs och E-Type
Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson trivs i nya huset i Vadstena. - Foto: Stella Picture, Instagram/miss_melindaj

Exklusiva detaljen i Melinda Jacobs sovrum: "Häftig..."

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson trivs i familjens nya hus i Vadstena. Och när det kommer till sovrummet så har det inte snålats på någonting...Läs mer och se bilderna här på Nyheter24.


I april 2023 slog familjehemsmamman Melinda Jacobs och popstjärnan E-Type till på sitt nya hus i Vadstena. Paret satsade på en funkisvilla på hela 210 kvadratmeter, för vilken de betalade 3,9 miljoner kronor.

Det blev mycket för Martin och Melinda i fjol. Utöver att de flyttade ihop efter att ha varit ett par i lite mer än ett år så var det också under 2023 som de gifte sig.

E-Type och Melinda Jacobs. Bildkälla: Instagram/missmelinda_j

Bröllopet var en storslagen historia med hundratals kända gäster så som Carola Häggkvist, Christian "Kicken" Lundqvist, Ernst Billgren, Linda Thelenius och Dr Alban. Utöver de kända gästerna så vigdes dessutom Martin och Melinda av Ulf Kristerssons hustru Birgitta Ed.

Melinda Jacobs avslöjar varför hon skilde sig från ex-maken: "Ganska mycket..."

Samtidigt som bröllopet planerades så har Martin och Melinda haft fullt sjå med att renovera och inreda det nya huset, och på Instagram har Melinda uppdaterat sina följare om de vågade inredningsvalen. 

För Martin och Melindas härliga funkispärla är inget för den som bara drömmer om olika nyanser av vitt och beige.

"Jag har varit lite mer vågad i beslut av färg och mönster den här gången och det blir så fint", skrev Melinda på Instagram då – och det är verkligen sant. Färgstarka och mönstrade tapeter pryder nästan varenda rum, och i ett rum finns det till och med tapet i taket!

Vågade tapeter och starka färger hemma hos Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson. Bildkälla: Instagram/miss_melindaj

Exklusiva detaljen i Melinda och Martins sovrum

På Instagram visade Melinda Jacobs nyligen hur deras sovrum blev, och det blev långt ifrån en sömnig historia...

"Många efterfrågar bilder på hur det ser ut i vårt nya hus. Jag ska efterhand som allt blir helt klart dela med er. Här är vårt sovrum", skrev Melinda och visade parets mysiga krypin med en stor, romantisk dubbelsäng i centrum – givetvis bohemiskt bäddad med många kuddar. Melinda avslöjar faktiskt att själva sänggaveln egentligen är ryggen från en gammal kökssoffa, som de monterat isär och renoverat. Både snyggt och klimatsmart.

Och på golvet – en härlig heltäckningsmatta – perfekt för frusna fötter under kalla vintermorgnar. Behagligt ljus får paret från den vackra kristallkronan i taket. Men det som fångade flera följares blickar var tapeten som Martin och Melinda valt till sovrummet.

Detaljen i Camilla Läckbergs sovrum förvirrar: "Säg inte att..."

"Den häftiga tapeten som ser ut som en plåtvägg heter Ponti från Osborne & Little", skriver Melinda på Instagram.

Det är ingen billig tapet om vi säger så. Det brittiska tapetföretaget Osbourne & Little grundades 1968 och är kända för sina annorlunda mönster och färger. 

Engelska tapetmagasinet är en av återförsäljarna i Sverige, och på sin hemsida skriver de att märket har ett "enastående rykte för kvalitet och kreativitet".

Men smakar det så kostar det – en endaste rulle av den exklusiva tapeten kostar strax över 3 000 kronor.

Det är å andra sidan något som Melinda och Martin onekligen har råd med – här kan du nämligen läsa mer om Melindas riktiga härliga månadslön.

Snuskiga detaljen i Casper Janebrinks sovrum: "Vad är det för..."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!