1 av 2
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
2 av 2
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

"Smaklös otrohetshint och en lysande hunk"

Nyheter24:s Elin Kvist är på plats i Malmö för att hämningslöst såga och till orimlighet hylla bidragen i veckans Melodifestival. Hur sköter sig hunk-Danny? Och vilka flirtar hejvilt på scenen?


Mello 2012

Missa inte Nyheter24:s "Melodifestivalen"-sajt! Där samlas alla intervjuer och allt backstage snack du borde hålla koll på. Du hittar den här!

Charlotte Perrelli - "The Girl"

Superproffsigt, supersnyggt och superväntat. Precis så här vi trodde att det skulle låta, och precis så här lät det. Schlagrigt så det förslår.

Betyg: 4/5

 

OPA! - "Allting blir bra igen"

Svennebananversion av grekisk folkmusik. Det är ju inte direkt en kuggfråga om denna kommer att gå vidare eller inte. Erfarna musiker som står och låtsasplinkar känns nämligen inte megahett. Det här passar många gånger bättre i kombination med langos eller bäverkebab på ett fullsmockat Möllan under Malmöfestivalen.

Betyg: 1/5

 

Dynazty - " Land of broken dreams"

Headbangande och ohälsosamt höga toner. Garagebandsfeeling och toktight läder. Men även detta har väl sin charm.

Betyg: 3/5

 

Lotta Engberg & Christer Sjögren - "Don't let me down"

Nu kanske man är ung och dum, men sådan här musik signalerar så mycket vetelängd och syjunta att man får ont i magen. Samtidigt flirtar radarparet hejvilt och gör smaklöst nog en hint till sin otrohetsaffär, som ägde rum för typ hundra år sedan. Vet ni Sverige, om ni röstar det här vidare så gör jag slut.

Betyg: 1/5

 

Hanna Lindblad - "Goosebumps"

Trallvänlig tuggummipop i all ära, men när man drar in neonfärger och lättantändliga strechmaterial i leken så är det liksom inte lika roligt längre. Det är absolut inte dåligt, men heller inte särskilt jättebra.

Betyg: 2/5

 

Axel Algmark - "Kyss mig"

Håkan Hellström i lightversion - glad, poppig och galet tillgänglig. Kan mycket väl vara en låt man nynnar på även i sommar, om vi inte svimmat av i epileptiska anfall innan dess. Man blir liksom yr bara av att kolla på killens rekord i konstig modern dans och hipstergung. Typ. Men kan bli riktigt farlig!

Betyg: 3/5

 

Lisa Miskovsky - "Why start a fire"

Vackert, finstämt, musikaliskt och lite, lite tråkigt. Miskovsky kan ju onekligen sin sak, men det är ingen tvekan om att hon har starkare låtar än så här på sitt cv.

Betyg: 3/5

 

Danny Saucedo - "Amazing"

Sådär ja. Efter att ha varit svältfödda på talangfulla hunkar under turnén kliver han äntligen fram. Med en grymt medryckande låt och fantastiska dansskills (som i och för sig försämrar sången en del, men aja). Fast vad i hela fridens namn gör en självlysande måndräkt på hans arma kropp?

Betyg: 4/5

/
/
/
/
/
/
/
/
Relaterat
Charlotte Perrelli har funnit kärleken igen
Det är i den ännu gifta TV4-profilen Suzanne Sjögrens ex som Perelli hittat lyckan.
"Smärtsamt att se Ranelids jätte-ego överge Sara Li"
Bloggaren och författaren Alex Schulman skräder inte sina ord när han pratar om schlagerfinalisten Björn Ranelid och hans ego. – Han sjunger om kärleken till kvinnan. Men när hans låt utropades som vinnare gav han inte ens Sara Li en blick, skriver han.
Ranelid: "Folk har inte förstått hur älskad jag är"
Författaren Björn Ranelid gjorde stor succé i Melodifestivalen och tog sig direkt till final. Efter segern är han glad och stolt över att svenska folket har förstått hans storhet - och hur omtyckt han faktiskt är.
Molly och Ranelid till Mello-final 2012
Nu är Melodifestivalens tredje deltävling i Leksand avgjord, och här har vi finalisterna.
Efter säd-snackisen: "De försöker komma åt mig"
Björn Ranelid gör under lördagen debut i "Melodifestivalen" med en låt om kärleken - och mannens säd. – Det är ingen snackis för mig och inte för någon vettig människa på hela jorden, säger han till Nyheter24.
Nu sjunger han om sveket mot sin flickvän
Mattias Andréasson säger i lördagens deltävling av Melodifestivalen förlåt till sin tjej för sitt svek.
Molly efter uppbrottet från Saade: "Nu är jag starkare än någonsin"
Molly Sandén tävlar i "Melodifestivalen" på lördag, med en känslosam ballad om ensamhet och tomhet - en låt som passar väl in efter det kraschade förhållandet med Eric Saade.
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

1 timme sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

1 timme sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

2 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

3 timmar sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

idag 08:04
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.